MasterChef'te Azize Polat elendi mi, ana kadroya girdi mi? son bölümün ardından merak ediliyor. Azize Polat kimdir, kaç yaşında? bir diğer merak edilen konulardan. 3 çocuk annesi Azize Polat geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenmişti. Son bir şans verilen Azize Polat yarışmaya tekrar döndü mü merak ediliyor.

AZİZE POLAT ELENDİ Mİ, ANA KADROYA TEKRAR GİRDİ Mİ?

MasterChef'te Azize Polat, 14 Kasım günü elenmişti. Azize Polat 15 Kasım tarihinde yeniden verilen şansı iyi değerlendirdi ve ana kadroya girmeye hak kazandı. 

MASTERCHEF AZİZE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Azize Polat, 35 yaşında ev hanımıdır. Aslen Adanalı olan yarışmacı, Adana Yüreğir 75. Lisesi'nden mezun oldu. 3, 10, 14 yaşlarında üç çocuk annesi olan Azize Polat, iki kez başvurduğu MasterChef Türkiye yarışmasına üçüncü başvurusunda kabul edildi. Yarışma öncesi 30 kilo verdiğini ifade etti.Aşçılık eğitimi almamış olan Azize Polat'ın Instagram kullanıcı adı azizeepolatt'dır.

Azize Polat

Yarışmaya veda eden Azize, "Yeri geldi çok aşağılandım, kilo aldım aşağılandım. Ben hiçbir insana boyun eğmedim. Çok ağır şeyler de yaşadım ama hep kendim kalktım. Buraya gelmeden önce bir kitap aldım sadece o kitapla geldim buraya. Eğitim alsaydım bambaşka şeyler olabilirdi. Buradan kadınlara sesleniyorum, hayatta yapamayacağınız hiçbir şey yok. Etrafımdaki insanlar acı verdiler, 3-4 yıl eve kapanmama vesile oldular" dedi.

MasterChef Türkiye Azize Polat'ın Instagram kullanıcı adı "azizeepolatt"dır. 

Editör: Haber Merkezi