Paranın insanları nasıl değiştirdiğini anlatan Baba Parası filmi, televizyon ekranlarında sinema severlerin beğenisine suluyor. İzleyenlere keyifli anlar yaşatan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstleniyor. Seyirciler ise Baba Parası filminin ne zaman ve nerede çekildiğini öğrenmek istiyor.

 BABA PARASI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

İzleyenleri kahkaya boğan Baba Parası filminin oyuncu kadrosu şöyle:

Ahmet Kural
Murat Cemcir
Rasim Öztekin
Yağmur Tanrısevsin
Devrim Yakut
Özgür Emre Yıldırım
Demir Karahan
Osman Alkaş
Ayhan Taş
Deniz Barut

babaparası

 BABA PARASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibi olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

 

BABA PARASI FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

 

2020'de vizyona giren Baba Parası filminin hastane sahneleri Özel Adatıp İstanbul Hastanesi’nde çekildi.

Özel Adatıp İstanbul Hastanesi, daha önce de pek çok dizinin çekimlerine ev sahipliği yaptı. 2019 yılında, “İstanbullu Gelin”, “Çarpışma”, “Halka”, “Kızım, Avlu”, “Elimi Bırakma”, “Adı Zehra” ve “Cennetin Gözyaşları” isimli dizilerin, hastane sahneleri çekimleri de Özel Adatıp Sakarya Hastanesi’nde yapıldı

 

Editör: Haber Merkezi