Terörist Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın “Selahattin’in, kızlarımız Delal ile Dılda’yı birlikte görmesine izin verilmedi. Selahattin, pandemi başladığından bu yana kızlarını sadece birer kez, ayrı ayrı görebildi” şeklindeki sosyal medya paylaşımını görünce gözümün önüne sadece şehit cenazelerinde babalarının arkasından “babaaaa” diyerek ağlayan çocuklar ve törenlerde şehit babasının tabut içinde yatmasını oyun sanan, hiçbir şeyden haberi olmayan şehit çocuklarının, babasının tabutu önünde koşuşturmaları geldi.

          Bu gözümün önüne gelen manzaraları da Bozkurt Caps isimli sosyal medya sayfası derleyip toplayıp bir video olarak yayınlamış… Onları izleyince daha çok hüzünlendim. O şehit çocuklarının şehit cenazelerindeki ağlamaları, “baba” seslenişleri, babalarının mezarı başındaki duruşları hep yüreğimizin ateşi olarak yanmaya devam edecektir.

          Terörist Demirtaş işte bu şehit çocuklarının babalarının katilidir. HDP içindeki en azgın PKK’lılardan biriydi. Siz “Siyasetteki çizgisini çok beğeniyordum” diyen Ekrem İmamoğlu gibi Demirtaş sevdalılarına bakmayın, Selahattin Demirtaş’ın siyaseti hep kan, şiddet, tehdit ve terörizme zemin hazırlamakla geçmiştir.

          “Hendek ve çukur olayları” olduğunda, Selahattin Demirtaş HDP Eş Başkanı idi. O zaman terör olaylarını yönetmek, yönlendirmek ve teröristleri motive etmek gibi bir kanlı misyonu vardı.

          Hendek-çukur olaylarında 793 şehit verdik… Bu olaylarda PKK’lı teröristleri “Gençler hendek kazıyormuş, halk barikat kuruyormuş. Başka bir yol gösterin, onu yapsınlar”, “Bu direniş kazanacaktır. Böyle hendek, çukur diyerek küçümsemeye çalışanlar da dönüp tarihe baksınlar. Mevzu hendek, barikat mevzusu değildir”, “Hendek kazanların alnından öpüyorum”, “Savaşa devam Kürdistan’ı kuracağız” açıklamalarıyla azmettiren terörist Demirtaş işte bu yüzden katildir, çocukları babasız bırakan teröristtir.

Bunun aksini kim iddia ediyorsa emin olun ya akıl, ya kan bozukluğu vardır.

          Başak Demirtaş “Çocuklarım babasını cezaevinde göremedi” diye ağıtlar yakarken, acaba eşinin azmettiriciliğinde babasız kalan şehit çocuklarını hiç düşündü mü?

Gözünün önüne o çocuklar hiç geldi mi?

          Sırf hendek-çukur olaylarında şehit verdiğimiz 793 askerimizin, polisimizin çocukları şimdi babalarını mezarda ziyaret ediyor… Bu senin için bir şey ifade ediyor mu Başak Demirtaş?

          Eşin terörist Demirtaş’ın PKK’lı teröristlere verdiği gaz, yaptığı yönlendirme sonucu yetim kalan şehit çocuklarının haline bakmadan ve utanmadan nasıl “Çocuklarım babasını cezaevinde göremedi” diyebiliyorsun? Senin çocukların sağ babalarını göremiyor; şehit çocukları babalarının ancak mezarını görebiliyor.

          Eşiniz Selahattin Demirtaş azılı bir terörist ama sizin alçak PKK’nın alçaklıkları peşinde hizmete koşan HDP hakkında ne düşündüğünüzü bilmiyorum. “Ben de PKK’lıyım” diyorsanız da size ne denilebilir ki?

          Başak Demirtaş bırakın çocuklarınız PKK hizmetkârı olan, desteklediği terörizmle çocukları babasız bırakan babalarını görmesinler. Belki de ondan ne kadar uzak dururlarsa vatana, millete yararlı birer evlat olurlar…

          Babalarında vicdan, merhamet ve insanlık olsaydı zaten PKK’lı olmazdı. Böyle birinin çocuklarına kazandıracağı ne olabilir?

          Selahattin Demirtaş çocuklarına ancak PKK sevgisi, terörizm sevdası, asker ve polis şehit ettirmeyi, masum insanları öldürtmeyi aşılayabilir.

          Siz siyaset arenasında Selahattin Demirtaş’ı da masum gibi gösteren alçaklara bakmayın, aslında onun masum olmadığını da çok iyi biliyorlar. Sadece HD(P)KK ile birliktelik projesi için sadece onu masum gösterme rollerini oynuyorlar.

          Onu savunan, onun serbest bırakılmasını isteyen kim varsa emin olun onun kadar şehitlerimizin katili olma konusunda suçludur. Ne onu savunanlar, ne de eşi terörist Demirtaş’ı masum gösterme dramını oynamasın… Başak Demirtaş’ın çocukları için yazdıkları üzerinden duygusallık oyununa girmesin…

          Başak Demirtaş’ın iki çocuğu babalarını göremiyorsa, herkes babasının mezarına giden şehit çocuklarını düşünecek… İdamlık olması gereken Selahattin Demirtaş, bugün cezaevinde hayatını idame ediyorsa ona şükretmesi gerekenler, çocukları üzerinden istismar yapmasınlar… Gün ışığı görmemesi gereken terörist Demirtaş bırakın çocuklarını da görmesin…