Ekranların sevilen programı 'Bahar Kapıda' yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İlk bölümü 4 Temmuz Pazar günü Kanal 7'de yayınlanmaya başlayan 'Bahar Kapıda programının sunucusunun kim olduğu araştırılıyor. Bu bağlamda, Bahar Gelir'in hayatı ve biyografisi merak ediliyor.

BAHAR KAPIDA SUNUCUSU KİMDİR? BAHAR GELİR KİM, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Bahar Gelir 28 Mart 1989 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. Aslen Malatyalı olan Bahar Gelir, Koç burcudur.

Eğitim hayatını İzmir’de tamamlayan Bahar Gelir, Liseden mevzun olduktan sonra “Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü”nü kazanmıştır.

Tam bir müzik tutkunu olan Bahar Gelir, Arkeoloji eğitimi tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi’nde Müzik Cemiyeti eğitimini de tamamlamıştır.

Bahar Gelir 2008 yılından beri sahne almaktadır.



2014 senesinde Selami Şahin’le tanışan başarılı müzisyen 2016 senesinde “Eflatun Türküler” projesinde yer almıştır. 2017 yılında “İlla” adını taşıyan ilk albümünü DMC etiketiyle Selami Şahin yönetmenliğinde çıkaran Bahar Gelir’in albümünde Mustafa Sayan, Selami Şahin, Doğuş ve Serdar Ortaç’ın da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir bu sene 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümünde “Alın Yazımsın” şarkısını seslendirmiştir.

Editör: Haber Merkezi