Her şey, 35. saniyede Rizespor’dan, Baiano’nun gördüğü kırmızı kart ile değişti. Düşme hattındaki Rizespor’da sinirler gerildi, zaten istekli başlayan Fenerbahçe’nin işi kolaylaştı, farklı skor ortaya çıktı. Baiano’nun ligde kalmak için çaba sarf eden arkadaşlarını böylesine hayati önem taşıyan bir maçta yalnız bırakmasını sanırım yönetim cezasız bırakmaz, bırakmamalı da.

Fenerbahçe ve özellikle İsmail Kartal, tedirgin geldikleri deplasmanda çok rahat bir 3 puanı ceplerine koyarak döndüler. Rakibin sinirlerinin arttığı bir maçta, sakin oynadı Sarı Lacivertliler, rakibi küçümsemedi, kendi oyununu ve mücadelesini ortaya koydu. Özellikle sürekli yer değiştiren Rossi, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci üçlüsü etkili oldu. Ferdi, sakatlık sonrası eski formunu yakaladı. Crespo ve Zajc orta sahanın değişmezleri olarak yine görevlerini yaptılar. Arda Türkiye’nin her yerinde izleyenleri heyecanlandırıyor. Serdar ise tartışmasız bu takımın golcü ismi.

Şimdi dünkü maçtan sonra yönetimi iyice sıkıntı basacak. 6 maç üst üste kazanan, takımda inanılmaz işler başaran, ligi 2. sırada bitirme yolunda emin adımlarla ilerleyen İsmail Kartal alternatifi, gündemin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Üstelik Kartal taraftarın da gönlünü fethetti. Bakalım Ali Koç ve yönetimi Kartal’a yeşil ışık yakacak mı, göreceğiz.