Yaşanan yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile pek çok kurum ve kuruluş mesai şekillerinde değişikliğe giderken bankaların çalışma saatleri de bu kapsam değişikliğe uğradı. Kimi bankalar 09.00-17.00 arasında hizmet verirken, bazıları da 12.00’de açılıp 17.00’de arasında kapanıyor. Haberimizde, bankaların çalışma saatlerini bir araya getirdik…

Covid-19 salgını ile ortaya çıkan olağan üstü durum sebebiyle, Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankalara, "takdiri üyelere ait olmak üzere" yeni çalışma saatlerinin olarak 12.00 ile 17.00 arasında olması önerisinde bulundu. TBB’nin bankalara gönderdiği metinde, müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri önerisinin "12.00-17.00 olarak belirlendiği" bilgisi verildi.


 

İŞ BANKASI AÇILMA KAPANMA SAATLERİ
 
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19)karşı alınan önlemler dairesinde Türkiye İş Bankası, şubelerindeki gişelerden hafta içi her gün saat 12.00-17.00 arasında hizmet vereceğini duyurdu.

TEB AÇILMA KAPANMA SAATLERİ

TEB, bankacılık işlemlerinin aksatılmadan ve daha sağlıklı devam ettirilebilmesi için şubelerin hafta içi her gün saat 12.00 ile 17.00 arasında müşterileri kabul etmeye devam edecek.

AKBANK AÇILMA KAPANMA SAATLERİ

Uzmanlar, koronavirüs (Kovid-19) salgının önünü kesmek için en önemli tedbirin mecbur kalmadıkça evden çıkılmaması ve sosyal mesafenin korunması konusunda uyarılarda bulunuyor. Akbank da bu uyarılara kulak asan bankalardan. Çalışanlarının pek çoğu evden çalışmaya devam ederken, uzaktan çalışmanın mümkün olmadığı durumlarda
Çalışanlar dönüşümlü olarak idari izin kullanmaya başladı. Akbank şubelerinin çalışma saatleri ise 12.00-17.00 olarak belirlendi.

GARANTİ BBVA AÇILMA KAPANMA SAATLERİ
Korona virüs tedbirleri kapsamında şubelerinin çalışma saatlerini yeniden düzenleyen bankalardan biri de Garanti BBVA. 23 Mart’tan itibaren 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.

HALKBANK AÇILMA KAPANMA SAATLERİ

Halkbank, şubelerden 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

ZİRAAT BANKASI AÇILMA KAPANMA SAATLERİ

Şubelerin 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceği bankalardan biri de Ziraat Bankası.
 

Editör: Haber Merkezi