Baraj’ın 5. bölümünde Nazım’la Tarık arasında bir hayli hararetli bir görüşme yaşanıyor. Tarık, Nazım’a, ‘Nehir’i seviyorum’ diye resti çekiyor. Peki Baraj’ın son bölümünde ne olacak? Tarık, Nehir’e gerçeği anlatacak mı? Nazım ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Baraj’ın son bölümünde saklı…

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazım olarak zannettiği Tarık'tan beklediği ilgiyle karşılaşamayan Nehir, Zerrin'in hastalığını da öğrenince İstanbul'a geri dönmek ister. Tarık'ın tehdidinin ardından Nehir'i ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışan Nazım da bu isteği üzgün bir biçimde kabul eder. Ancak Tarık'ın barajda geçirdiği bir kaza sakatlanmasına neden olunca Nehir onu yalnız bırakmak istemez.

Nehir'in Tarık'a her geçen gün yakınlaşmasına şahit olan Nazım, ondan nasıl kurtulabileceği yönünde kafa yorar. Ancak bütün bu karmaşa içerisindeki barajdaki bir kişi, Nazım-Tarık yalanını duyar. Bundan sonra Nazım bu yalanı Nehir'den daha ne kadar saklayabilir ki?

DİZİNİN KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın oynadığı ‘Baraj’ adındaki filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkan Baraj’da, Nazım’ın, internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le tanışma hikayesini konu ediniyo r.

Birbirlerini hiç görmemiş olma hâli, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişmiştir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu zanneden Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan ötürü Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir biçimde baraja gelmesi, işleri bir hayli karıştırıyor...

Editör: Haber Merkezi