TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Kılıçoğlu rolünü İsmail Filiz canlandırmaktadır. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dalgalar kadar hırçın olan Kılıçoğlu karekterini İsmail Filiz üstlenmekte. Barbaroslar Akdenizi’in Kılıcı, Kılıçoğlu Şahin kimdir? İsmail Filiz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar..

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır. Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas, Antuan adına yeni bir düşmanla tanışacaktır. Barbaroslar Akdenizi’in Kılıcı oyuncuları arasında yer alan Kılıçoğlu karekteri merak ediliyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisindeki Kılıçoğlu Şahin, Kılıçbey'in oğludur. Baba Oruç'un karşısında yer alıyor. Barbaroslar dizisinde Kılıçoğlu rolünü İsmail Filiz oynamaktadır. 

İSMAİL FİLİZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İsmail Filiz 23 Mayıs 1980 tarihinde, Çankırı’da dünyaya geldi. İsmail Filiz, dizi ve sinema oyuncusudur.

İsmail Filiz, AK Parti'den milletvekiliği yapmış Hüseyin Filiz'in oğludur.

Ezel’de Ömer Uçar rolünü üstlenen İsmail Filiz, Anadolu Kartalları’nda Tunç Sözeri, Paşa Gönlüm’de Melih’i, Ezra’da Çahangir Hüseyinov karekterini oynadı.

Editör: Haber Merkezi