Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. İzleyenlere büyük heyecan veren dizide Midilli’den yola çıkan 4 denizci kardeşin hayat hikayesi konu ediniyor. Diziyi dijital platformlardan izlemek isteyen TRT1’den Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölümü full canlı izleme seçeneklerini sorguluyor. 

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI 6. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

BARBAROS

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter’i İskenderiye’den çıkarabilecek mi?

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?

Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak?

Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

Editör: Haber Merkezi