Kadrosunda güçlü oyuncuları barındıran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi TRT1'de yayınlanmaya devam ediyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. yeni bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı? dizi severler tarafından araştırılıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölüm izle ekranı da haberimizde yeri aldı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın son bölümünde neler yaşanmıştı? İşte dizi hakkında son detaylar...

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI SON BÖLÜM İZLE

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 7. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI, YAYINLANDI MI?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 6. yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor. TRT'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümünün ardından 7. yeni bölümün fragmanının yayınlanması bekleniyor. 

barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı. Baba Oruç ve leventler bu saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi?

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter'i yakalamış fakat Radko'nun da tuzağına düşmüştü.. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter'i İskenderiye'den çıkarabilecek mi?

Isabel'in, Baba Oruç'un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak'la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?

Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter'i ele geçirip hem de Baba Oruç'u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç'un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak?

Oruç'u Isabel'den kıskanan Despina, Baba Oruç'un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel'e karşı nasıl bir tavır takınacak?

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NE?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı konusu: Dizi, Osmanlı Devleti'nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başaran, Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Oruç Reis'in en büyük destekçisi, kardeşi Barbaros Hayreddin Paşa oldu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Barbaros Hayreddin Paşa'nın asıl adı Hızır Reis'tir. Ona ''dinin hayırlısı'' anlamına gelen Hayreddin adını, Osmanlı Devleti'ne yaptığı hizmetlerden dolayı Padişah Yavuz Sultan Selim verdi. Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi Oruç Reis'e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi de, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ''sakal''; rossa ise ''kızıl'' anlamına gelmektedir.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI OYUNCULARI KİMLER?

Devrim Evin
Tolga Akkaya
Melis Babadağ
İsmail Filiz : Kurdoğlu Muslihiddin Reis
Cem Bender
Gülcan Arslan
Engin Altan Düzyatan : Oruç Reis
Ulaş Tuna Astepe : Barbaros Hayreddin Paşa
Bahadır Yenişehirlioğlu : Yakup Ağa
Yetkin Dikinciler : İshak Reis
Caner Topçu : İlyas Reis
Pelin Akil Altan : Izabel
Yiğit Özşener
Miraç Sözer

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI NEREDE ÇEKİLİYOR, KONUSU NE?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak. Çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Editör: Haber Merkezi