Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Midilli'den çıkan dört kardeşin denizlere nasıl hakim olduklarını anlatılacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Yiğit Özşener, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil Altan, Yetkin Dikinciler gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı konusu ve çekildiği yer de merak ediliyor. İşte detaylar...

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI OYUNCULARI KİMDİR?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı filminin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın yazmıştır. 

Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)

Caner Topçu (İlyas)

Gülcan Arslan (Despina)

Pelin Akil (İsabel)

Yetkin Dikinciler (İshak)

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı1

BARBAROSLAR İSHAK REİS KİMDİR?

İshak Reis, Türk denizciliğinin gelişmesine katkı sağlayan Barbaros kardeşlerin en büyüğüdür. Tarihe damga vurmuş zaferlere imza atan Türk denizcileri arasında adı anılmaktadır. Akdeniz'de Türk denizciliğini geliştiren İshak Reis, Hızır Reis ve Oruç Reis, Osmanlı İmparatorluğu adına Kuzey Afrika'da toprak elde etmiştir. İspanyollar'a karşı savaşarak Cezayir'i denetim altına almışlardır. İspanyollar'ın Araplarla birleşerek Cezayir'i geri almak üzere saldırdığı esnada İshak Reis Oruç Reis'le birlikte öldürülmüştür.

Ulaş Tuna Astepe (Hızır Reis)

Yiğit Özşener (Pietro)

İsmail Filiz (Kılıçoğlu)

Devrim Evin (Antuan)

Bahadır Yenişehirlioğlu (Derviş)

Melis Babadağ (Zeynep)

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NEDİR

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı dizinin çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul'da devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi