Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi yeni isimlerle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizide Şahbaz'ın hikayesi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Şahbaz kim? Şahbaz'ı oynayan Aytek Şayan kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayrıntılar haberde..

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Kılıçoğlu Şahbaz Kimdir?

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ile Caner Topçu gibi oyuncuları buluşturan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan diziye Aytek Şahan dahil oluyor.

ES Filmin yapımcılığını üstlendiği, Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Tarihi kurgu ve aksiyon dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Kızıl Sakal lakaplı Barbaros Hayrettin ve 3 kardeşinin hayatını konu ediniyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI KILIÇOĞLU ŞAHBAZ KİMDİR?

İskenderiye’de itibar sahibi bir bey olan Kılıç Bey’in küçük oğludur.

AYTEK ŞAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İsimsizler dizisinde oynadığı Bozan Erol karakteri ile tanınan Aytek Şayan 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Üniversite eğitimine Veterinerlik Fakültesinde başlayan oyuncu daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümüne geçiş yaparak 2013 yılında okulunu tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında İsimsizler dizisiyle yapan oyuncu daha sonra 2018 senesinde Diriliş Ertuğrul dizisinde Lais karakterini 7 bölüm boyunca oynamıştır. Onu son olarak Kuzgun dizisinde Ali karakteri ile gördük.

Oyuncu Melisa Berberoğlu ile birlikte olan Aytek Şayan 1.72 boyunda 75 kg ağırlığındadır.

AYTEK ŞAYAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Son olarak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Kılıç Bey’in oğlu Şahbaz’ı oynayacak olan Aytek Şayan Diriliş Ertuğrul (Lais), İsimsizler (Bozan Erol), ve Kuzgun(Ali) gibi dizilerde rol almıştır.

Editör: Haber Merkezi