Barış Alper Yılmaz Galatasaray Rander maçında resmen yıldızlaştı. Barış Alper Yılmaz hangi takımlarda oynadı, mevkisi ne? merak ediliyor. Sosyal medyada da en çok aranan isim haline geldi Barış Alper Yılmaz. İlk yarı 1-0 yenik durumda olan Galatasaray 2. yarı bulduğu gollerle ve Barış Alper Yılmaz'ın performansıyla maçı 2-1 kazandı. İşte Barış Alper Yılmaz hakkında merak edilenler...

GALATASARAY RANDERS MAÇINA BARIŞ ALPER YILMAZ DAMGA VURDU!

Barış Alper Yılmaz Sağ kanadı etkili bir şekilde kullandı ve Galatasaray'ı öne geçiren goldeki katkısıyla dikkat çekti. Sağ kanattan üst üste bindirmeler yapan genç futbolcu, getirdiği son topu ceza sahasına çevirdi ve top, Randers savunmacısı Lauenborg'e çarparak ağlarla buluştu. Performansıyla sarı-kırmızılıların geri dönüşüne önemli katkı veren Barış Alper Yılmaz, sosyal medyada da Galatasaray taraftarının en çok konuştuğu isimlerden oldu. Özellikle ikinci goldeki katkıdan sonra takım arkadaşları Barış Alper Yılmaz'ı kutladı.

SOSYAL MEDYADA BARIŞ ALPER YILMAZ'A ÖVGÜ YAĞDI

Galatasaray Randers maçında yıldızlaşan Barış Alper Yılmaz hakkında sosyal medyada da paylaşımlar yapıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları: 

Barış Alper Yılmaz

Barış Alper Yılmaz

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR?

Barış Alper Yılmaz 23 Mayıs 2000 yılında İkizdere, Rize'de dünyaya geldi. Sol kanat mevkisinde oynayan Türk futbolcu. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Futbola 2012'de Rize İl Özel İdarespor'da başladı. 2017'de 3. Lig takımlarından Ankara Demirspor'a transfer oldu. 3 sezon burada oynadıktan sonra 1. Lig'e yükselen Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. 9 Temmuz 2021'de Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye 21 yaş altı millî futbol takımı ile 3 maça çıkıp 1 gol attı. Randers ile Galatasaray arasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan mücadelenin 46. dakikasında oyuna girip, 59. dakikada takımının ikinci golünü atmıştır.

Editör: Haber Merkezi