‘Barış Pınarı Harekâtı’nın başlayacağını duyar duymaz malum “barış korosu” yine peydah oldu. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonu'nda da aynısını yapmışlardı. Bunlar gerçekten barışı isteyenler değil elbette. Bunların tek derdi, PKK’nın Suriye kolu olan YPG’ye dokunulmasın. Bunun için de barış yaygaraları yaparak, Batı’ya terör örgütü “YPG’ye sahip çıkılsın” diye sinyal yolluyorlar…

         “Savaşa hayır” diyorlar. Ortada iki devletin yaptığı bir savaş yok. Milletin mazlumlarını hedef alan bir devlet yok. “Savaşa hayır” demek için ortada hiçbir sebep yok. Türk ordusunun yaptığı, terör örgütlerine karşı mücadele. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarında da hiçbir sivile dokunulmadı. Sadece eli silahlı terör örgütleri hedef alındı. Terörden temizlenen yerlerde zaten bölge halkı adeta bayram etmişti. ‘Barış Pınarı Harekâtı’nda da aynen bu olacaktır.

          “Savaşa hayır, barış olsun” diyenlerin tamamının HDP’ye, PKK’ya yakın olması, başka partilerde de olsalar gönül bağının bulunması tesadüf değildir.

         YPG, tüzüğüne “Önder Apo’ya bağlılık” ilkesini koymuş bir terör örgütüdür. Terör örgütü ile mücadele ederken niçin barış istenir ki?

          Terör örgütleri zaten barışın düşmanı olarak kurulur ve bunun için terör eylemleri yapar. Gerçek barışı isteyenler de terör örgütlerini ortadan kaldırma mücadelesi verir.

Böyle günlerde kim “barış” diyorsa siciline bakın yeter!

          Terör örgütü PKK’nın siyasi yardım ve yaltakçısı HDP bugünlerde “barış” diyor başka bir şey demiyor. CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Bekaroğlu en aktif “barış” isteyenlerden… Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Türk ordusuna destek veriyor gibi görünseler de “amaları, fakatları“ ekleyerek “Ne işimiz var Suriye’de?” diyerek, HDP’nin gönlüne seslenmeyi de ihmal etmiyorlar.

          CHP ve HDP’ye yakın sivil toplum kuruluşları yavaş yavaş “Savaşa Hayır” kampanyalarına başladı. Afrin Operasyonu'nda da aynen böyle yapmışlardı.

          Terör örgütü PKK’nın yaltakçısı HDP “Suriye’nin toprak bütünlüğünden yanayız” diyor. Oysa dört parçalı sözde Kürdistan hayallerinde Suriye’den de bir parça almak var. Zaten terör örgütü PKK’nın uzantısı olarak kurulan YPG’nin amacı Suriye’yi bölmek… HDP bu masalları başkasına anlatsın… Hem Türkiye’yi bölme mücadelesi veren HDP’nin Suriye’nin toprak bütünlüğünü düşünüyor gibi konuşması alçaklık değil de nedir?

          CHP, YPG’yi terör örgütü olarak görmüyor; HDP, terör örgütü YPG’ye sırtını dayıyor. Elbette CHP ve HDP’nin “barış” diye yırtınması YPG’yi korumak adınadır.

          CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türk devletinin terörle mücadelesini Bu savaş haksız bir savaştır. Bu savaş bizim insanlarımıza, yurttaşlarımıza karşı bir savaştır aynı zamanda. Altını çizmek istiyorum bu savaş aynı zamanda Kürtlere karşıdır. “ şeklinde yorumlayarak cibiliyetini bir kez daha gösterdi. Terör örgütü YPG ne zaman Kürtlerin temsilcisi oldu Sezgin Efendi?

          Eline ABD’nin verdiği silahları almış, terör eylemleri yapan bir örgüte karşı temizlik operasyonu niçin haksızlık olabiliyor? “Suriye’de ne işimiz var?” diyen YPG sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda bizleri aydınlatabilir mi?

          CHP’nin içinin kan ağladığı her halinden belli… Belli etmemeye çalışsalar da yapılan açıklamalar, niyetlerinin terör örgütü YPG’yi korumak olduğu apaçık ortada… “Barış” diye gevelemeleri, “Bu savaş Kürtlere karşıdır” demeleri, “Suriye’de ne işimiz var, aklımız karışık?” diye çok hassasiyet sahibi gibi açıklamalar yapmaları da niyetlerini çok net gösteriyor.

          CHP’nin PKK kanadı tarafından ele geçirilen CHP’de, PKK’ya ödenecek diyet vardır, o yüzden Türkiye’nin terör örgütüne karşı yaptığı operasyonu sulandırmak, gölgelemek için elinden geleni yapacaktır.

          Ama CHP başta olmak üzere herkes bilmelidir ki; barış, terör örgütleriyle mücadeleyle olur, her bir teröristi parçalamakla olur.

         “Barış barış barış” nutuklarıyla terör örgütüne kol kanat germek isteyenler, hiç zaman kaybetmeden terör örgütü YPG’yi korumak için cepheye giderek canlı kalkan olabilirler. CHP önden Ekrem İmamoğlu’nu, Mehmet Bekaroğlu’nu, Sezgin Tanrıkulu’nu gönderebilir.

         Son YPG’li terörist ortadan kaldırıldığında barış o gün tam olarak gelecektir. Bunu CHP terörist sevdalısı yüreğine iyice kazımalıdır.

Bu süreçte “barış” diyen kim varsa, ihanetin merkezi orasıdır. Dikkatle not alın…