Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlar için olumsuz bir durumun oluşmamasına adına tüm yol ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları yürütüldü. Kar yağışının ilk başladığı andan itibaren 24 saat esasına göre çalışan ekipler ana arterler başta olmak üzere tüm yolları ulaşıma elverişli hale getirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Kar yağışının vatandaşlarımızın hayatını olumsuz etkilememesi adına 300 personelimiz ile 24 saat esasına göre çalışıyoruz. 2 vardiya şekilde görevlendirdiğimiz personelimiz ana arterler başta olmak üzere tüm yol ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdiler. Şuan için tüm yollarımız ulaşıma açık. 2 bıçaklı kamyon, 1 adet grayder, 8 adet Beko Loder, 2 adet tuz kamyonu, 1 adet solüsyon tankı, 1 adet HMK mini yükleyici kepçe ve piyasadan da kiraladığımız 16 kepçe olmak üzere toplam 31 araç ile sahada hızlı ve etkin şekilde çalışıyoruz. Ayrıca depolarımızda 500 ton kum, 100 ton tuz ve 200 ton solüsyonumuzu hazır bekletiyoruz. Oluşabilecek sorunları engellemek adına 7/24 görevdeyiz. Vatandaşlarımız kar mücadelesi ile ilgili 0378 2273811 nolu telefonu arayarak taleplerini iletebilirler” dedi.

BAŞKAN BİR ÇİFTİN DAHA MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dağlı ve Arslan ailelerinin evlatları Derya ile Yıldırım’ın nikâh törenine katıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen törende Başkan Cemal Akın çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Daha sonra çiftin aileleri ile bir süre sohbet eden Akın hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Nikah töreninin ardından açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın” Genç kardeşlerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Mutlulukları daim olur inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi