HABER:MEHMET ARKAN

Yerel seçimlerin ardından hizmet atağı başlatan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.750 metrelik yeni hat oluşumunun yapımına start verildi.

KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kanalizasyon hattı yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyenin Fen İşleri ekipleri son olarak Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde yapımı tamamlanan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin alt yapı ihtiyacını karşılamak için 750 metre uzunlukta 200’lük borularla yeni bir hat oluşturma çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında, ”Okullarımızda  belediyemize ihtiyaç duyulan her konuda gereken çalışmayı yaparak eğitimi desteklemeye devam ediyoruz. Bu güne kadar okullarımıza bahçelerinin sıcak asfaltla düzenlenmesi, yol ve kaldırımlarının düzenlenmesi, spor, oyun ve dinlenme alanları  oluşturulması gibi hizmetler verdik. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’ne yeni yapılan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına devan ediyor. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekeni yaparak eğitimi desteklemeye devam edeceğiz“ dedi.

30.SOKAK’TA YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Karaköy Mahallesi 280. Sokak’ta sıcak asfalt ile düzenlenen araç yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan Cemal Akın, incelemeler ile ilgili yaptığı açıklamasında, “ Belediyemize bağlı ekiplerimiz iş ve çalışma programları kapsamında şehrimizin çeşitli bölgelerinde, sıcak asfalt ile yol düzenleme, yol ve kaldırım çalışmaları, çalışmalarını sürdürüyor. Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç Teknik personellerimizden yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak, yerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerimizden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmamaları amacıyla, tüm ekiplerimiz   çalışmalarını titizlikle sürdürmekteler. Tüm çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

BİR MUHTARLIK BÜROSUDA ORTA MAHALLE’YE

Bartın Belediyesi bir muhtarlık bürosu daha yapmak üzere çalışma başlattı.   Orta Mahalle Muhtarlığı’na tahsis edilecek olan büro  Hendekyanı Caddesi üzerinde yer alacak.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında, “Mahallelerimizde sıkıntılardan ve ihtiyaçlardan ilk olarak muhtarlarımız haberdar olur çünkü onlar hem mahalle sakini hem de idarecidir. Biz her zaman muhtarlarımızla irtibat ve istişare halinde çalışarak mahallelerimizin gereksinimlerini ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri en etkili ve hızlı şekilde veriyoruz. Bu anlamda belediyemize rehber olan Muhtarlık hizmetlerinin de kesintisiz şekilde sürmesi bizim için çok önemlidir. Bunun için muhtarlık hizmetlerini huzurla verebileceği bir bürosu bulunmayan muhtarlarımıza büro tahsis ediyoruz. Diğer Mahallelerimizde muhtarlarımıza birer büro tahsis etmiştik. Şimdide Orta Mahallemize, Hendekyanı Caddesi üzerindeki bir alanda da bir büro oluşturarak Orta Mahalle Muhtarımıza tahsis etmeyi planlıyoruz. Şimdiden memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum“ dedi.

Editör: Haber Merkezi