Bartın Belediyesi Masa Tenisi Takımı başarılarına bir yenisi daha ekledi. Kurulduğu günden itibaren birçok başarıya imza atan Bartın Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Hatay Antakya Spor Salonu’nda düzenlenen play-off 2. Lig Yükselme Grubu müsabakaları 4 sporcu ile mücadele etti. 5 galibiyet 5 mağlubiyet alarak play-off turuna yüksen temsilcimiz play-off turunda aldığı 4 galibiyet 3 mağlubiyet ile Türkiye 5.si oldu.

“Sporun ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Göreve geldiğimiz tarih itibariyle gençlerimizin spor yapma alışkanlıkları artırmak adına birçok çalışma yaptık. Belediye bünyemizde bir çok dalda spor kulüpleri kurarak genç kardeşlerimize imkan ve olanaklar sağladık. Bu çalışmalardan bir tanesi de masa tenisi takımımızdı. Masa Tenisi takımımız kurulduğu günden buyana almış olduğu başarılarla her zaman bizleri onurlandırdı. Türkiye 3. Liginde ilimizi temsil eden ekibimiz Türkiye 5. olarak bizlere büyük mutluluk yaşattı. Bu başarıda emeği geçen başta Antrenörümüz Hayrullah Keser olmak üzere sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bartın Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

MUHTAR TANER’DEN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner’i makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, mahallede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Devam eden projelerle ilgili de bilgi veren Akın, nazik ziyareti için Muhtar Taner’e teşekkür etti. Ziyaretle ilgili açıklamasında Akın; “Tuna Mahallesi Muhtarımız Sayın Nihan Taner ile Tuna Mahallesi'nde yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Muhtarımıza nazik ziyareti için teşekkür ederim. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN’A ANLAMLI HEDİYE

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanı Muzaffer Edebal ve teşkilat mensuplarını makamında ağırladı. MHP il Başkanı Ercüment Özçelik ve Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de bulunduğu ziyaretlerinde çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçe Başkanı Edebal, geçtiğimiz günlerde vefat eden Merhum Orhan Güler tarafından çizilen Belediye Başkanı Cemal Akın’ın resminin yer aldığı tabloyu hediye etti. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanımız Sayın Muzaffer Edebal ve teşkilat mensupları değerli dostlarımız belediyemizi ziyaret ettiler. Bir süre önce vefat eden Orhan Güler’in 2016 yılında yaptığı resmimin bulunduğu tabloyu hediye ettiler. Benim için ayrı bir önemi olan hediyeleri ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Orhan Güler kardeşimize de rahmet diliyorum” dedi.

“ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek ve Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Ümmü-Hasan Kalafat’ın kızı Beyza Nur ile Reyhan-Ali İhsan Türksev’in oğlu İlhan’ın düğün merasimine katılarak, mutluluk ve heyecanlarına ortak oldu. Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Vatandaşlarımızın davetlerine icabet edip onların mutluluklarına da ortak olmaya çalışıyoruz. Nikah merasimlerinde de aynı şekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu kapsamda da Ümmü-Hasan Kalafat’ın kızı Beyza Nur ile Reyhan-Ali İhsan Türksev’in oğlu İlhan’ın düğün merasimine katıldım. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN TÜRK KIZILAY’ININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk Kızılay’ının kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Akın, mesajında; “11 Haziran 1868 tarihinde ‘Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti’ adıyla kurulan Türk Kızılayı, savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek arzusundan doğmuştur. "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan Kızılay1877'de "Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti", 1923'de "Türkiye Hilaliahmer Cemiyeti", 1935'te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve 1947'de "Türkiye Kızılay Derneği" adını almıştır. Kuruluşa "Kızılay" adını büyük önder Mustafa Kemal Atatürk vermiştir. Türk Kızılayı din, dil, soy ayrımı yapmadan savaş ve doğal afetler sonrasında bütün insanî ihtiyaçları karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve en güçlü yardım teşkilatlarından biridir. Türk Kızılayı, sınır tanımayan faaliyetleri dolayısıyla, hem uluslararası yardım kuruluşları arasında güvenilirliği ve itibarıyla ön plâna çıkmış hem de milletimizin gönlünde önemli bir yer edinerek, ülkemizin yüz akı olmuştur. Türk Kızılayı’nın gücünü ve itibarını yardımlarımızla ve desteklerimizle yükseltmek için çalışmak, kendi vatandaşlarımıza, kardeşlerimize ve tüm insanlığa hizmet etmek demektir. Türk Kızılayı’nın 153. kuruluş yıldönümü vesilesiyle bu güzide kurumumuzun bütün çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

BAŞKAN HASANKADI’DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hasankadı beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Akın’ın Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve teşkilat üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk durağı Hasankadı Belediyesi oldu. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Belediye personeliyle de sohbet eden Akın, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Belediye ziyaretin ardından Akın, belde de faaliyette bulunan Urgan Tekstil Fabrikasını ziyaret etti. Başkan Akın ve beraberindeki heyete bu ziyaretinde Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve Hasankadı MHP Belde Başkanı Fazlı İğneci de eşlik etti. Ziyarette Akın, Urgan Tekstil Sahibi Mehmet Enis Güzel’den fabrika ile ilgili bilgiler verdi. Çalışanlarla da sohbet eden Akın, herkese işlerinde kolaylık diledi.

Esnaf ve Vatandaşlardan Akın’a Yoğun İlgi

Hasankadı programına esnaf ziyaretiyle devam eden Akın, belde merkezinde faaliyette bulunan esnafları ve pazarcı esnaflarını ziyaret ederek, bereketli kazançlar diledi. Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştı belde halkıyla da sohbet eden Akın, Bartın Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla ilgili vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Bartın’daki yoğun programımızdan fırsat bulduğumuz vakitlerde zaman zaman ilçe, belde ve köylerdeki dostlarımızı da ziyaret ediyor hem kent merkezindeki hizmetlerimiz konusundaki fikirlerini alıyorum hem de karşılaştıkları sıkıntıların çözümü noktasında gerekeni yapıyoruz. Bugün de Hasankadı beldemizi ziyaret edip esnaf dostlarımızla ve vatandaşlarla sohbet ettik. Bizleri güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşılayan Hasankadı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hasankadı Jandarma Karakol Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

Esnaf ziyaretinin akabinde son olarak da Akın, beraberindeki heyetle birlikte Hasankadı Jandarma Karakol Komutanı J. Asb. Üçvş. Ertuğrul Çiçek’i ziyaret etti. Karakolda görev yapan askeri personelle de selamlaşan Akın, görevlerinde kolaylık diledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Hasankadı Belediyesi ile başlayan ziyaret programımızı Hasankadı Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaretiyle tamamladık. Tüm ziyaretlerimizde belediye çalışmalarımızla ilgili öneri ve talepleri dinledik. Bizleri ağırlayan Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Belde Başkanımıza, Sayın Karakol Komutanımıza, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KUMLUCA’DA BAŞKAN’A YOĞUN İLGİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve teşkilat üyelerimizle ile birlikte Kumluca beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kumluca Belediyesi ziyaretiyle programına başlayan Başkan Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kardeş Belediyemiz olan Kumluca Belediyesi'ni ziyaret ettik. Değerli Kumluca Belediye Başkanımız Sayın İsmail Can ile her iki belediyemizin çalışmaları hakkında sohbet edip fikir alışverişinde bulunduk. Değerli Belediye Başkanımız Sayın İsmail Can ve Kumluca Belediyesi çalışanlarına başarılar dilerim” dedi.

Başkan Açılışa Katıldı

Belediye ziyareti sonrası Akın, beraberindeki heyetle birlikte Ergin Ustanın Yeri Aile Çay Bahçesi adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Başkan Akın, İşletme Sahibi Ergin Ulusoy’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Törende konuşma yapan Akın; “Bugün hizmete girecek olan Ergin Ustanın Yeri Aile Çay Bahçesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah bereketli bol kazançlar versin” dedi.

Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Akın, açılış sonrası esnaf ziyaretinde bulunarak, Bartın Belediyesi’nin kent merkezinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla ilgili öneri ve taleplerini dinledi. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Akın, misafirperverlikleri için Kumlucalılara teşekkür etti. Kumluca beldesine gerçekleştirdiği ziyaretinde Akın, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diledi

Esnaf ziyaretinin akabinde son olarak da Akın, beraberindeki heyetle birlikte Kulakçı ile Akyüz ailelerinin evlatları Elif ile Halil İbrahim'in nikah törenine katıldı. Çifti tebrik eden Akın, bir ömür boyu mutluluk diledi.

Editör: Haber Merkezi