Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum

Esnaf ziyaretleri kapsamında Başkan Akın, Sanayi Sitesi’nde ticari hayatına başlayan Cen-Par Oto Servisi’ni ziyaret ederek, İşletme Sahibi Cengiz Parıldar ve personeliyle sohbet etti. İşletme Sahibi Parıldar’a işletmesinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Akın, bereketli kazançlar temenni ediyorum. 

BAŞKAN’DAN BİRSÖZ’E ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçmiş dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın Milletvekili Adayı ve geçmiş dönemlerde Merkez İlçe Başkanlığı yapan Tolga Mühendislik Sahibi Tolga Birsöz’ü iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Akın, projelerle ilgili talep ve önerileri dinledi. Misafirperverliği için Birsöz’e teşekkür eden Akın, işlerinde bereketli kazançlar diledi. Nazik ziyareti için Başkan Akın’a teşekkür eden Birsöz ise Başkan Akın’a çalışmalarında başarı ve kolaylık temenni etti.

TRAFİĞE KAPALI CADDELERDE MOTOSİKLET DENETİMİ

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından trafiğe kapalı alan kuralını ihlal eden motosiklet sürücülerine yönelik uygulama gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından trafiğe kapalı cadde ve sokaklarda araç giriş çıkış saatlerine uymayan ve trafiğe kapalı alan kuralını ihlal eden motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı. Kuralı ihlal eden sürücülere gerekli cezai işlem uygulandı. Araç trafiğine kapalı alanlarda belirtilen kurallara uyulması gerekiyor. Sadece yaya trafiğine açık olan caddelerimizde vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına bu tür denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi