Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, TÜRKAV İl Başkanı Emre Önder, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Demircioğlu, Şeref Demir ve Göksel Yağcı’nın hazır bulunduğu toplantıda mahalle temsilcileriyle yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“Temsilcilerimizin Desteği Bizler İçin Çok Önemli”

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Aladağ Mahalle Temsilcilerimizle bir araya geldik. Bizim mahallerimizde gözümüz, kulağımız, halkımızla iletişim kurmamızda köprü olan mahalle temsilcilerimizin desteği bizler için çok önemli. Birlikteliğimiz ve dayanışmamız artarak devam edecek. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi sürecinin ardından göreve başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda da son olarak Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Ticaret Bakanlığı Müfettişi Mehmet Şeşen, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert, Ankara 63.Noter Katibi Soner Kef, Kurucaşile PTT Müdürü Sefer Gelişli, MHP Kurucaşile İlçe Başkanı Muzaffer Edebal, MHP Kurucaşile İlçe Teşkilat Üyesi Murat Güngör, Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Besim Coşkun, TÜRKAV İl Temsilci Yardımcısı Kubilay Kılıçarslan, Türk Sağlık-Sen Bartın İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve İş Yeri Temsilcileri, Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Genel Merkez Muhasip Üyesi Faruk Pekçe, Genel Merkez Muhasebe Müdürü Cemal Calan, Bartın Şube Başkanı Mustafa Ertanalgül, Başkan Yardımcısı Ersin Özkurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Keleş, Bartın Ya-Pa Anaokulu Sahipleri Özer ve Serpil Yaz ile Türkiye Ya-Pa Anaokulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dinçer Barutçugil, Işıklar Petrol Sahibi Murat Işık, annesi Kıymet Işık ve Kardeşi Bora Işık, Mimar Murat Erkaya, Çaybükü Köyü eski Muhtarı Mustafa Yıldız, Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Mahmut Top ve Endüstri Meslek Lisesi Personeli Dursun Poyraz, Emekli Belediye personeli Turhan Suçeken ve ailesi, Hasankadı Belediyesi Personeli Asrullah Akgün, Polis Memuru Ersin Aydın, emekli belediye personeli Haşim Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Küçükkızılkum Köyü Köy Temsilci Orhan Gürcan ve vatandaşlar Başkan Akın’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

ZEYBEKLER SOKAK’TA 10 TONLUK KOMPOZİT KAVŞAK SUYU DEPOSU YERLEŞTİRİLİYOR

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Karaköy Mahallesi Zeybekler Sokak’ta kavşak suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposu yerleştiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Yeni dönem projelerimiz arasında yer alan Kavşak Suyu Projemiz kapsamında Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde Karaköy Mahallesi Zeybekler Sokak’ta vatandaşlarımızın kavşak suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bölgeye 10 tonluk kompozit Kavşak Suyu deposu yerleştiriliyor. Aynı zamanda kurulacak olan depoya bağlanacak çeşmelerin bağlantı hatları çekiliyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi