İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in başrollerini paylaştığı Baş Belası dizisi bu akşam ilk bölümü ile televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yaz aylarında atv ekranlarında yayınlanacak olan Baş Belası dizisi'nin ayrıntıları merak ediliyor. Baş Belası dizisi nerede çekildiği, konusu ne, oyuncuları kim olduğu araştırılıyor.

BAŞ BELASI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Baş Belası dizisi kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. Baş Belası birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

Başbelası

BAŞ BELASI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaz sezonunda izleyiciye polisiye heyecanı yaşatacak Baş Belası dizisinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alırken bu ikiliye Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor.

BAŞ BELASI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Eğlenceli ve heyecan yüklü hikayesiyle yaz ekranının fenomen dizisi olmaya aday Baş Belası dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde yapılıyor. Fakat çekimlerin genel olarak Asya Yakası'nda yapıldığını söylemek mümkün. Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yapılan sahne çekimleri dizide yer alıyor. Öte yandan film platosu olarak kullanılan eski Beykoz Kundura Fabrikası'ndan da faydalanılıyor. Avrupa Yakası'nda yapılan çekimler ise Sarıyer ilçesinin mahallerinde yapılıyor.

Editör: Haber Merkezi