Baş Belası final bölümü yaparak ekranlara veda etti. Baş Belası dizisi 13 bölüm yayınlandı ve 13. bölüm final bölümü oldu. Baş Belası final bölümü full izle linki haberimizde yer alıyor. Diziseverler Baş Belası dizisi neden final yaptı, neden bitti? merak ediyor. İşte Baş belası dizisi hakkında detaylar...

BAŞ BELASI FİNAL BÖLÜMÜ

BAŞ BELASI FİNAL Mİ YAPTI?

Ekranların sevilen dizisi Baş Belası 10 Eylül Cuma günü final bölümü ile ekranlara geldi. 

Baş Belası

BAŞ BELASI NEDEN FİNAL YAPIYOR? NEDEN BİTİYOR?

Baş Belası dizisi final yapacak. Baş Belası neden final yapıyor resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin sezon arası değil tamamen final yapmış durumda.

BAŞ BELASI FİNAL BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Şahin'i bulmadan hiçbir yere gitmeyeceğim!"

Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin'i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin'le iletişim kurar. Ekibe ve İpek'e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini. Aynalı Katil, Şahin'e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan Bey'i sunar. Şahin, Bey'le birlikte Aynalı Katil'in elinde tutsakken İpek ve ekibi Şahin'i bulmak için canla başla uğraşmaktadır. İpek sonunda katilin kimliğini tespit ettiğinde bu sefer onu zorlu bir sınav beklemektedir. İpek ve Şahin seri cinayetler işleyen Aynalı Katil'i yakalayabilecek midir?

BAŞ BELASI OYUNCULARI KİMLER?

İrem Helvacıoğlu : İpek Gümüşçü

Ergül Miray Şahin : Betül Gülmez

Özgür Cem Tuğluk : Umut Ertek

Eyüp Mert İlkıs : Görkem Gümüşçü

Yılmaz Kunt : Doruk Akkaya

Buçe Buse Kahraman : Nermin Kuşçu

Seçkin Özdemir : Başkomiser Şahin Kara

Neşe Baykent : Perihan Aydoğan

Taner Rumeli : Yener Yılmaz

Dilara Aksüyek : Nazlı Tüzün

Bülent Düzgünoğlu : Mehmet Yağcı

Mert Yavuzcan : Birol Tüzün

Editör: Haber Merkezi