İspir’in mahallelerinde yaşayan büyüklerle bir araya gelen Başkan Ahmet Coşkun; “Gördüğümüz sevgi bizlere güç kattı. Annelerimizin hayırlı dualarını aldık. Dualarınızla Varız, Analarım, ellerinizden öpüyorum. Gününüz Mübarek Olsun!” dedi.

Öte yandan korona virüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden İspir Belediyesi, hane ziyaretlerinde, Vefa Sosyal Destek Grubu ile yardım kolisi, maske ve dezenfektan seti dağıtmaya devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Coşkun; “Yardım kolilerini gönderen, isimlerinin açıklanmasını istemeyen, ülkemizin dört bir yanında varlıklarıyla bizleri şereflendiren hayırsever kardeşlerime, STK’larımıza, muhtarlarımıza, halkımıza ve sağlık malzemeleri ve yardım kolilerimizin dağıtımını büyük bir özveri ve hassasiyetle yerine getiren yol arkadaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Evde kal, sağlıklı kal İspir!” ifadelerini kullandı.

İlçe’ de koronavirüs ile mücadele kesintisiz devam ederken çevre temizliği ve dezenfektan faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda, vatandaşların yoğun olduğu noktalara el dezenfektan aparatları yerleştirildi. Her gün ilçenin cadde ve sokakları ilaçlı-köpüklü sularla yıkanıyor, binalardaki dezenfeksiyon işlemlerine devam ediliyor.

Editör: Haber Merkezi