Sosyal medya hesabını çok etkin kullanan Başkan Çay, gecenin geç saatlerinde haberdar olduğu paylaşım üzerine, Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’yü görevlendirerek, ihtiyaç sahibi ailenin evine gönderdi.

İlk etapta aileye ev kiralayan Başkan Çay, kendi hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde de onlarca hayırseverin bir araya gelmesine vesile olarak ailenin, barınacağı ev dahil tüm ihtiyacı giderilerek daha hijyen ve sağlıklı bir yaşam ortamı sağlamıştı. Ve o aile bugün yeni evlerine yerleştirildi.

İKİNCİ AİLEYE DE YARDIM
Pozantılı’nın her zaman takdirini kazanan Başkan Çay, bu davranışının yanı sıra ikinci bir ailenin de dramına el atarak gönüllere taht kurdu. Çay, konuyla ilgili kendi hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Daha önce sosyal medya hesabımdan duyurarak yardıma muhtaç ve çok kötü koşullarda yaşayan Ailemize paylaşım yaptığım andan itibaren gösterdiğiniz duygu dolu samimiyet ve sıcaklıktan dolayı bugün bu sıcak yuvayı onlara hediye etmemize maddi ve eşya yardımlarıyla kol kanat olan bütün dost, arkadaş ve hemşehrilerime yardımlarından duyduğum samimi memnuniyeti paylaşmak istiyorum ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Bu güzellik ve paylaşım duygumuz o kadar güzeldi ki bir başka aileyi daha mutlu edecek noktaya ulaştı. Yağlıtaş Köyümüzde bahçe içerisinde bir çadırda yaşarken Pozantı Belediyesi olarak 20.000Tl inşaat malzemesi alarak 2 oda ev yapılmasında öncülük ettiğimiz ailenin de evinde eşyası fazla yokken bugün Zabıta Müdürüm Yaşar Süllü ve ekibimiz fazla gelen ev eşyaları ile ikinci bir ailenin yuvasını sıcaklaştırmaya gittiler. Sizlerle bu güzel yuvayı ve iyiliği paylaşmaktan Onur duyuyor. Ailemize bu sıcak yuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Allah birinizi bin etsin İnşallah." Dedi.

Editör: Haber Merkezi