HABER:MEHMET ARKAN

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Belediye Meclis Üyesi Ufuk Kasap, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircioğlu eşlik etti.

İLK ZİYARET KARASU KÖYÜ’NE

Başkan Cemal Akın, ilk ziyaretini Karasu Köyü’ne gerçekleştirdi. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbet ortamlarında gerçekleşen ziyaret karşılıklı bilgi ve görüş alışverişleri şeklinde sürdü. Bartın Belediyesi çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın köy sakinlerinin de önerilerini dinledi.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Bizleri köyünüzde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak şehir merkezinde çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Sizler de geldiğinizde bunu görüyorsunuz. Bizler hizmet için geldik, hizmet ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Bize olan inancınızdan ve desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

GÜZELCEHİSAR KÖYÜ’NDE AKIN’A YOĞUN İLGİ

İkinci ziyaretini ise Güzelcehisar Köyü’ne gerçekleştiren Başkan Cemal Akın, köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kıraathanede köy sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada belediye hizmet ağı sınırları içerisine gelindiğinde; sadece mahalleler ve mücavir alanlarda yaşayanlar için değil, tüm İlçe, Belde ve Köyleriyle Bartın’da yaşayan herkesin istifade edebileceği proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, bu bağlamda belediyeyi ilgilendiren her konuda vatandaşların yanında olduklarını ve tüm fikirlere açık olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi