Kütahya Valiliği tarafından Alyans Düğün Salonunda verilen Muharrem ayı iftar programına katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, tutulan oruçların kabul olmasını diledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Davetlilere Vali Ali Çelik’in selamını ileten Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Muharrem ayının birlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını dileyen Vali Vekili Mustafa Güney, tutulan oruçların ve edilen ibadetlerin kabul olmasını diledi.  

Başkan Işık, ülkemizde, yangın ve sel gibi olayların yaşandığı son dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Yapılan ibadetlerin ve tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Işık, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Programa Vali Vekili Mustafa Güney, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Vali Yardımcısı Aydın Börü, Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan ile yönetim kurulu üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, daire müdürleri, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi