ATMADILAR DÖNÜŞTÜRDÜLER

Kütahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ‘Atma Dönüştür Tasarım Yarışması’na toplamda 13 kişi katılım gösterirken seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda birinciliğe Yağmur Selvitopu ‘Kağıttan Çini Tasarımı’, ikinciliğe İrem Bolal ‘Sokak Hayvanları İçin Damacanadan Mamamatik’, üçüncülüğe Esma Yaşar ‘Karton Kutulardan Robot’, Fatma Nur Esen ‘Karton Kutulardan Eğlence Küpü’, ve Mustafa Eren Çalışkan ‘Şişelerden Kum Saati’ projeleriyle teşvik ödülü almaya hak kazandılar.

Yarışmada derece alan yarışmacılara ödüllerini Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık verdi. Başkan Işık; “Belediyemizin bu tür etkinliklerine katılarak desteklerini esirgemeyen tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. Tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

VLOG’LA KÜTAHYA’YI TANITTILAR

Kütahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen ‘5 Dakikada Kütahya Vlog’ yarışmasına toplamda 15 kişi katıldı.

Seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda birinciliğe Mustafa Sözer, ikinciliğe Yasin Yılmaz, üçüncülüğe Mustafa Bakır ve teşvik ödülüne ise Ali Osman Olgun seçildi. Derece alan Vlog videolarının meclis üyelerine izletilmesinin ardından yarışmada derece alanlara ödülleri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından verildi. Başkan Işık; “Kütahya’yı farklı özellikleri ile özellikle tarihi mekanları ve yapıları ile tanıtan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. Meclisimiz adına tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi