Başkan Kayda, mesajında;

“Ülkücü-Milliyetçi hareketin kurucu lideri başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in Hakk’a yürüyüşünden bu güne, kalplerimizdeki ve zihinlerimizdeki yeri ve önemi hiç değişmedi.

Bütün hayatını Türklük davasına adamış olan merhum Alparslan Türkeş, yaşamı boyunca duruşu ve söylemleriyle Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti'ne ve Türk Dünyası'na hizmet etmiş; devletimizin varlığı, milletimizin birliği ve dirliği, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir devlet adamıdır.

O, sadece bir siyasi partinin lideri değil, fikirleriyle ve yaşantısıyla gerçek bir vatansever, Türk Milleti ve Türk Devleti'ne olan bağlılığı ile Türk siyasi tarihinde yeri asla doldurulamayacak büyük bir devlet ve fikir adamıdır. O’nun bıraktığı bu davayı yüceltmek için; kalbimizdeki vatan, bayrak ve Türklük sevgisiyle yorulmadan çalışarak geleceğimizi inşa edeceğiz.

Türk Milliyetçiliğinin lideri, Milliyetçi Hareket Partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 24. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şâd, mekanı cennet olsun” sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi