Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlık ettiği ‘Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısına, katılan Başkan Kayda, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantımız çok verimli oldu. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile istişarelerde bulunduk” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezinde yeni tip korona virüs tedbirleri alınarak sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleşen toplantının yapıldığı salona girişinde MHP’li Belediye Başkanları tarafından ayakta alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, güncel olaylar, seçim çalışmaları ve gündeme dair konularla ilgili değerlendirmeler yaparak açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet gören partimiz “Üretken Belediyecilik” ilkesiyle hem öne çıkmış, hem de dürüst, müşfik, çalışkan yönetim anlayışıyla serpilmiştir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasından sonra gerçekleşen ikinci oturumda, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Belediye Başkanları ile bilgilendirme toplantısı yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi