Salihli Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görev yapan Ufuk Erdöl, verdiği dilekçe ile MHP meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edeceğini bildirerek Milliyetçi Hareket Partisine katıldı. Meclis üyesi Erdöl, 31 Mart 2019’da gerçekleşen Yerel seçimlerde Salihli Belediye meclis üyesi seçilmiş ve İYİ Partiden istifa ederek görevine bağımsız üye olarak devam etme kararı almıştı.

MHP’ye katılan meclis üyesi Ufuk Erdöl’ü makamında konuk eden Başkan Kayda, “Belediye Meclisimizde bağımsız üye olarak görev yapan Ufuk Erdöl, verdiği dilekçe ile MHP meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edeceğini bildirerek Milliyetçi Hareket Partimize katılmıştır. MHP meclis üyesi olarak görevine devam edecek olan Ufuk Erdöl’e hoş geldiniz diyerek birlikte çalışmaktan duyacağım memnuniyeti belirtirim. Teşkilatımıza ve Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

Bağımsız üye Erdöl’ün MHP’ye katılmasıyla birlikte Salihli Belediye Meclisi’ndeki dağılım MHP 14, AK Parti 5, CHP 10 ve İYİ Parti 2 olarak yeniden şekillendi.

Editör: Haber Merkezi