Toplantının açılış konuşmasını yapan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediye Meclisi olarak Mart ayı meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Değerli hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla ülkemizde yeni bir dönem başladı. Manisa’mız sarı renk ile orta seviyeli risk grubunda bulunuyor.

Uzun süreden beri kepenk kapatan esnaflarımız, yeni normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete başladı. Lütfen, maske, mesafe ve temizliğe çok dikkat edelim. Her şey bizim elimizde, onun için bu sürecin devam etmesini istiyorsak Devletimizin aldığı tüm kararlara harfiyen uyalım. İşletme sahipleri ve vatandaşlar olarak bizler, alınan kararlara mutlaka uyalım. Yeni kontrollü normalleşme kapsamında yeniden işyerlerini açarak hizmete başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Manisa Valiliği tarafından alınan karar uyarınca Salihli Belediyesi’nin 08.30-17.30 saatleri arasında vatandaşlara hizmet vereceğini açıklayan Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi olarak yeni mesai saatlerinde güzel şehrimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aldığımız kararların hayırlar getirmesini temenni eder tüm hemşehrilerime sağlıklı günler dilerim” dedi.

Mart ayı meclis toplantısında, Yılmaz Mahallesi 177 ada 2 nolu parselin İmar Planında konut alanına imarlı taşınmaza zeminde ticaret kullanma hakkı verilmesi talebi ile ilgili komisyon raporu, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Salihli Belediye Meclisinin bir sonraki oturumu, 6 Nisan Salı günü saat 18.00’de gerçekleştireceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi