2021 yılı programı kapsamında şehir merkezinde yol sorunu kalmayıncaya kadar ilçe genelinde çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam edeceğini açıklayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi Anne Heykeli üst bölgesinde başlattığı kilit parke taş döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında mahalle sakinlerinin yeni yılını kutlayan Başkan Kayda, işçilere kolaylıklar dileyerek Fen İşleri Müdür Serkan Sözer’den ilçe merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Saha çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini vurgulayan Başkan Kayda, “Doğalgaz iletim hattı çalışmaları nedeniyle bozulan ve bu nedenle hemşehrilerimizin hem yaya hem de araç ile ulaşımında zorluklar yaşadığı Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi Anne Heykeli üst bölgesinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladık” dedi. Alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakların Fen İşleri Müdürlüğünün başlattığı çalışmalarla baştan aşağı yenileneceğini kaydeden Başkan Kayda, “2021 yılı içerisinde şehir merkezimizdeki tüm cadde ve sokaklar pırıl pırıl olacak. Bütün caddelerimiz prestij caddesi olacak. Caddelerimizi daha da güzelleştiren bu çalışmalarımızın hayırlı olmasını ve hemşehrilerimizin sağlık, sıhhat içerisinde iyi günlerde kullanmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş Pazaryeri ve Gümüşçayı Köprü Müjdesi

Yeni dönem projelerinin hazır olduğunu belirten Başkan Kayda, “Kent Meydanı düzenleme çalışmalarında projemiz bitti, çok yakında çalışmalar başlıyor. Yeni dönem projelerimizden olan, Kurtuluş Pazaryeri ve Gökçepınar Caddesi ile Hacıbektaşlı Mahallesini birleştirecek olan Gümüşçayı Köprü projelerinde son düzenlemeleri yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Salihli’mize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

OSB’de Hedefleri Tutturduk

Salihli OSB’de 2021 yılının ikinci çeyreğinde yeni fabrikaların üretime başlayacağını açıklayan Başkan Kayda, “1. Etapta 4 bin, 2. Etapta 6 bin insanımız olmak üzere toplamda 10 bin insanımıza iş kapıları açtık. Bu anlamda 10 bin istihdam hedefimizi tutturduk. 2021 yılı ortasında 3. Etaba başlayacağız. Sizlere verdiğimiz sözleri harfiyen nasıl yerine getirdiğimizi ilk dönemde güzel şehrimize kazandırdığımız hizmetlerle ispatladık. Yeni dönemimizde de verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Biz Salihli’mizi seviyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi