Başkan Mustafa Şevik,  başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayının geride bırakılarak bayrama ulaşıldığını belirterek, "Bayramlar Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahasıdır. Ne var ki, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evlerimizde kutlamak zorundayız.

Ben tüm hemşerilerimden korona virüsü tedbirlerini uymalarını rica ediyorum. Sevgimizi göstermemiz için mesafelerin yakın olmasına gerek yok. Bu bayram fiziki yakınlıktan ziyade gönül bayramı olsun. Bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim ve sevdiklerimizin bayramını telefonda kutlayalım” çağrısında bulundu.

Buldanlıların bayramı huzur ve esenlik içerisinde geçirmesi için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Şevik, Ramazan Bayramı’nda Belediye zabıta ekiplerinin, sağlık, güvenlik, vefa sosyal destek ekibinin görevi başında olacağını vurguladı.

Mesajında Buldanlıların ve Denizlili hemşerilerinin bayramını kutlayan Başkan Şevik, Ramazan Bayramı’nın  tüm İslam Âlemi ve dünyada sağlığın, barışın ve esenliğin hâkim olmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi