Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlık ettiği ve Antalya’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları kamp programına Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’da katıldı.

Belediyelerin bugüne kadarki performansları ve hedefleri değerlendirildi. Kampta Cumhur İttifakı vurgusu da yapıldı. 2023 seçimlerinin hazırlıkları ele alındı. Teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı. Kampa MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başkanlık etti. Belediye başkanları üç yıllık faaliyet raporlarını Bahçeliye sundu. Kampta, MHP'li belediyelerin bugüne kadarki performansları masaya yatırıldı. 2024'teki yerel seçimler öncesi hedefler konuşuldu.

'CUMHUR İTTİFAKI' VURGUSU YAPILDI

Kampta "Cumhur İtttifakı" vurgusu da öne çıktı. MHP Lideri Bahçeli, belediye başkanlarından 2023 seçimleri hazırlıkları kapsamında sahada olmalarını istedi. Belediye başkanlarının Antalya kampında MHP'nin bu yıl yapacağı siyasi çalışmalar da konuşuldu. MHP'de yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bazı genel başkan yardımcıları ise birer sunum gerçekleştirdiler.

Haber: Sinan HARMANCI

Editör: Haber Merkezi