Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Türk Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Kamil Terzi ve sendika yönetiminin daveti üzerine kendileri ile akşam yemeği eşliğinde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda güncel konular haricinde, Amasya’daki eğitim sorunları, sendikaların sorunları ve belediye tarafından hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlkeli duruş, ortak akıl, şeffaf belediyecilik sloganı ile başlanılan her işte; ilkeli tavrı değiştirmeyen ve istişareler yaparak Amasya için en doğru olanı bulmaya çalışan Başkan Sarı, “Son derece verimli geçen toplantıda; birçok fikiri masaya yatırdık. Hayata geçirilecek bir takım projeler için ise ortak kararlar aldık. Böyle bir toplantıyı organize ederek bizleri davet eden, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamil Terzi ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sarı’ya toplantı da Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban ve Hasan Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Muammer Tufanoğlu, Fen İşleri Müdürü Ali Özel ve Hukuk danışmanı Umut Yolcu eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi