Eski belediye binası altında hizmete giren Çorba Evi’nde vatandaşlarla çorba içen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan aşımızı, ekmeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Çorba Evi ile vatandaşlarımıza hafta içi sabah 06:00 ile 09:00 saatleri arasında ücretsiz çorba ikramında bulunuyoruz diyen Başkan Tarhan “Kadirli Belediyesi olarak Aşımızı Paylaşıyoruz Sloganı ile Çorba Evini hizmete açtık. Çorba Evimiz Öğrencilerimize, sabah erken saatte iş başı yapacak olan çalışanlarımız başta olmak üzere herkese hafta içi her gün ücretsiz hizmet verecektir. Ayrıca Aş Evimizde günlük üç öğün yemek çıkarmaya devam ediyor yaşlı ve hastalarınızın evlerine de mobil araçlarımızla servis yapıyoruz.

Vatandaşlarımızın Kadirli Belediyesi ile güne başlamaları ve hayır dualarını almak bizim için çok önemlidir. Soğuk bu kış günlerinde Sıcak çorba ile vatandaşlarımıza hizmet verecek olan böyle güzel bir hizmeti açmak bizler için gurur vericidir. Kadirli Belediyesi olarak bizler halkımızın beklentilerine cevap verecek onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

ÇORBA ÇEŞMESİ DE DEVAM EDECEK

Kadirli Belediyesi olarak kentimizin belirli noktaları ile okullarımızda Çorba Çeşmesi ile de hizmet veremeye devam ediyoruz. Hem Çorba Evi ile hem de Çorba Çeşmesi ile Aşımızı paylaşmaya devam ediyoruz. Kadirlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Dr Ömer Tarhan Üretken Belediyecilik Vizyonumuzla her anlamda hemşehrilerimizin hizmetindeyiz Çorba Evi’nde çorba içen vatandaşlar ise güzel bir mekanda sıcak çorba ile bizlere hizmet veren Kadirli Belediye Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.

Editör: Haber Merkezi