Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Toroslar İlçesi, 3. Etap , 4. Etap, Kuzey Kent Girişi 5. Etap, 8. Etap ve  9. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'na ilişkin tüm komisyonların ortak raporu görüşülerek, komisyon raporu doğrultusunda bir ay ek süre verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toroslar Belediye Meclisi'nin Temmuz ayında yapılacak meclis toplantı günü ise 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

"Koronavirüsle Mücadelede Etkin Rol Aldık"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir yılı aşkın süredir küresel bir tehdit olan salgınla mücadele ettiklerini belirterek; "Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Bu sıkıntılı süreçte üzerimize düşen sorumluluğu en üst düzeyde yerine getirdik.

Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bunun yanında Toroslarımızda yapacağımız birçok iş var. İlçe halkımızın hayatlarına sosyal ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak yeni projelerimizi tek tek gerçekleştireceğiz. Temennimiz, bu salgının bir an önce son bulması ve daha sağlıklı günlere kavuşmamızdır" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi