Başkan Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla ilçede bulunan şehit annelerinin isimlerine özel olarak kaleme aldığı mektubuna;  “Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.” dizeleriyle başlayarak; "Üzerine sabır tohumu ekip, sevgiyle suladığınız, al bayrağımıza sarıp göreve yolladığınız kahraman evladımızın dinmeyen acısını biz de hala yüreğimizde duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Biz Millet Olarak Büyük Bir Aileyiz"

Başkan Yılmaz mektubunu; "Benim de iki evladım var ve çok iyi bilirim ki, evlatlarımız olmadan bir yanımız hep eksik kalır. Tüm kalbimle, bugün sizin ocağınızda tüten yasa ortak olmak ve ‘Biz millet olarak büyük bir aileyiz’ demek istedim. Sizlerin yetiştirdiği kahramanlar sayesinde bizler vatanımızda birlik ve dirlik içinde yaşıyoruz. Sizlere yapılan her türlü hizmeti Hakk’a hizmet şuuruyla yerine getiriyor, sadece Anneler Gününde değil, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Acınız acımızdır. Kıymetli evladınızın ve tüm kahraman şehitlerimizin aziz hatıraları bu topraklarda sonsuza dek yaşayacak; bu şanlı destan, tarihin dilinden asla düşmeyecektir. Yüce Türk Milleti adına, tüm kalbimle anneler gününüzü kutluyorum. Varlığınız daim olsun. Saygılarımla…" diyerek tamamladı.

Başkan Yılmaz'ın mektubunu alan şehit anneleri ise duygulanarak, kendilerini böyle özel bir günde hatırlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi