Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

“Propaganda öyle bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi ‘ah’ der” şeklinde bir söz vardır. CHP ve yancılarının ihanetlerini örtbas etmek için Türkiye’de uyguladığı propaganda yöntemi de budur. Bunu da aptalca ve ahmakça yapıyorlar ama bir hayli de alıcısı var. Mesela 2019 yerel seçimlerinden bu yana kullandıkları teröristbaşı Öcalan’ın mektubu ve TRT Kürdi’ye çıkarılan Osman Öcalan propagandası tam da böyle bir propagandadır. Her gün ekran ve gazete köşelerinden bunları dillendiriyorlar.

Daha önceki yazılarımda bu konuları defalarca yazdım. Muhataplardan biri dahi bu yazılara cevap veremedi.

Oysa bu konularda hiç konuşmaması ve bunu propaganda malzemesi yapmaması gereken siyasi parti en başta CHP ve onun yancıları Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu gibilerdir.

Heval Meral dün yine alçakça “Sayın Bahçeli’yle, Sayın Abdullah Öcalan (Meral’in ifadesi) arasındaki, mektup arkadaşlığını, zaten biliyorduk.” Cümlesini kurdu.

Teröristbaşı Öcalan HDP’ye “Cumhur ittifakına da, Millet ittifakına da mesafeli olun” içerikli mektup yazdı mı? Yazdı…

Peki, HDP bu mektuba Türkiye’nin huzurunda ne cevap verdi?

“Önderimiz Apo’nun mektubundan gereken mesajı aldık. CHP ve Ekrem İmamoğlu’nu destekleme stratejimiz değişmedi” mealinde yazılı açıklama yapmadı mı?

Teröristbaşı Öcalan’ın mektubuna Kandil ne demişti?

Aynen şunu: “23 Haziran’daki tutumunu da Önder Apo’nun ortaya koyduğu ölçü belirlemiştir.

O mektup niçin bu yönüyle konuşulmuyor?

CHP’ye yaradığı için mi?

Cumhur ve Millet ittifakına mesafe istenirken, terör örgütünün unsurları niçin CHP’yi tercih etti peki?

Heval Meral niye bunlarla ortaklık yaptı?

PKK’nın televizyonu IMC TV’ye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Medya Haber’e çıkan Özgür Özel, ANF’ye çıkan Gürsel Tekin, Med Nuçe TV’ye çıkan Sezgin Tanrıkulu gerçeği ortada iken, Türkiye’deki televizyon kanallarına çıkıp itirafçılık yapan Osman Öcalan üzerinden nasıl propaganda yapabiliyorlar?

İnanın bunlardaki yüzsüzlüğü, pişkinliği tarif edemiyoruz. İşin en acı tarafı ise PKK televizyonuna çıkan CHP’liler PKK’yı savunan propagandalar yapmış, Türkiye’de A Haber, Akit TV ve TRT Kürdi’ye çıkarılan Osman Öcalan ise PKK’yı eleştirmiştir. Ama biz yine de “Allah belalarını versin” bedduamızı bu CHP’lilerden de, Osman Öcalan’dan da esirgemiyoruz. Fakat okuyucularımızdan PKK’nın televizyonuna çıkan CHP’lilerin Osman Öcalan konusundaki samimiyetsizliklerini, ikiyüzlülüklerini görmelerini temenni ediyoruz.

Terör örgütü PKK’nın tüm unsurlarıyla hareket eden CHP’nin, teröristbaşı Öcalan’ın mektubu ve Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılması konusunda yaptığı propagandalara akıl ve mantıkla baktığınızda karşınıza yine CHP’nin rezillikleri çıkacaktır.

Teröristbaşı Öcalan mektubunda “Cumhur ittifakına desteğe” çağırmadığı gibi “mesafeli olun” demiştir. Osman Öcalan da TRT’de PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye destek istememiş ve “Kandil iyi veya kötü ne söylerse söylesin bir meşruiyeti yok” şeklinde PKK’nın silahlı terör merkezini eleştirmiştir.

Aklı olanın, başkasının ayağına basarken “ah” çeken CHP’yi, İP’i görmesi gerekmez mi?

Editör: Haber Merkezi