Türkgün | Basketbol | Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Devon Hall'a veda edildi

Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Devon Hall'a veda edildi

Fenerbahçe Beko, sözleşmesi sona eren ABD'li basketbolcu Devon Hall ile yolların ayrıldığını açıkladı. Tecrübeli oyuncu sarı-lacivertli formayla birçok şampiyonluk yaşadı.

Fenerbahçe Beko, sözleşmesi sona eren ABD'li basketbolcu Devon Hall ile yolların ayrıldığını açıkladı. Tecrübeli oyuncu sarı-lacivertli formayla birçok şampiyonluk yaşadı.

MUHABİR: Ali Öncü

Fenerbahçe Beko'da yeni sezon öncesi kadro yapılanması sürerken önemli bir ayrılık yaşandı.

Sarı-lacivertli kulüp, sözleşmesi sona eren ABD'li basketbolcu Devon Hall ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Resmi veda geldi

Kulüpten yapılan açıklamada, son iki sezondur Fenerbahçe Beko forması giyen Devon Hall'a teşekkür edilerek kariyerinin geri kalan bölümünde başarı dileğinde bulunuldu.

Sarı-lacivertli ekip, tecrübeli oyuncunun kulübe verdiği katkılara vurgu yaptı.

Kupalara damga vurdu

30 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe kariyerinde önemli başarılara imza attı.

Devon Hall, sarı-lacivertli formayla;

  • 1 EuroLeague şampiyonluğu,
  • 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası,
  • 2 Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu,
  • 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu

yaşayarak kulüp tarihindeki başarılı yabancı oyuncular arasında yer aldı.

İki sezon forma giydi

2024 yılında Fenerbahçe Beko kadrosuna katılan ABD'li oyuncu, özellikle savunmadaki enerjisi ve çok yönlü oyunuyla takımın önemli parçalarından biri oldu.

Hem EuroLeague hem de Türkiye'deki başarıların önemli isimlerinden biri olan Hall, iki sezonun ardından sarı-lacivertli ekibe veda etti.

Yeni adresi merak ediliyor

Fenerbahçe Beko ile yollarını ayıran Devon Hall'un kariyerine hangi takımda devam edeceği henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...