Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague’in 12. hafta mücadelesinde Sırbistan temsilcisi Partizan ile deplasmanda karşılaştı. Belgrad’daki karşılaşmayı etkili bir oyunla 99-87 kazanan temsilcimiz, EuroLeague’deki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.
Maçın Özeti
Belgrad Arena’da oynanan mücadeleye hızlı başlayan Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk dakikalarında oyuna tamamen hükmetti. Sarı-lacivertliler, 14-0’lık müthiş bir seriyle açtığı ilk çeyreği 24-11 önde kapattı.
İkinci periyotta da kontrolü elinde tutan temsilcimiz, farkı artırarak devre arasına 56-39 üstün girdi.
Üçüncü periyotta Partizan tempoyu yükselterek farkı eritti ve skoru 75-68’e kadar getirdi. Ancak final çeyreğinde yeniden oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe, rakibine daha fazla yaklaşma şansı tanımadı ve mücadeleyi 99-87 kazanmayı başardı.
Öne Çıkan İsimler
Fenerbahçe:
- Mikael Jantunen: 19 sayı
- Tarık Biberoviç: 14 sayı
- Wade Baldwin: 13 sayı
- Bonzie Colson: 12 sayı
- Nicolo Melli: 11 sayı
Partizan:
Sterling Brown: 25 sayı (maçın en skorer oyuncusu)