Fenerbahçe, altyapısından yetişen ve uzun yıllar sarı-lacivertli formayı giyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ı unutulmazlar arasına ekledi.
“Unutulmaz bir gece”
Basketbol Avrupa Ligi’nde Panathinaikos maçı öncesinde düzenlenen törende, İbrahim Kutluay’ın forması Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun tavanına asıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyesi Cem Ciritci, efsane basketbolcuya özel tasarım bir portre hediye etti.
Fenerbahçe formasıyla 1991-1999 ve 2006-2007 yılları arasında mücadele eden 51 yaşındaki Kutluay, törende duygusal anlar yaşadı.
Kutluay, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Çubukluyu ilk giydiğimde 10 yaşındaydım. En büyük hayalim A takıma yükselip taraftarların karşısına çıkmaktı. Bu formayı yıllarca gururla taşıdım. Fenerbahçeli olmaktan çok gurur duyuyorum. Bu anı ve onuru bana yaşatan Sadettin Saran’a çok teşekkür ediyorum.”