EuroLeague'in 3. haftasında Dubai Basketbol'u 76-66 mağlup eden Fenerbahçe Tarfin'de Başantrenör Sarunas Jasikevicius, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Litvanyalı çalıştırıcı, özellikle dördüncü çeyrekte sergiledikleri performansa dikkat çekti.
Jasikevicius: Dördüncü çeyrek harikaydı
Maçın fiziksel ve taktiksel açıdan zorlu geçtiğini belirten Jasikevicius, ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını ancak skor üretmekte zorlandıklarını söyledi.
Jasikevicius, "İkinci yarıda biraz daha iyi oynadığımızı ve sayı bulmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ancak skor üretmekte zorlandık. Dördüncü çeyrek ise harikaydı." dedi.
Son çeyrekte sakinliklerini koruduklarını belirten Fenerbahçe Başantrenörü, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Topu doğru kullandık, eşleşme avantajlarını bulduk, bazı pozisyonları sayıyla bitirdik ve savunmada iyi duruş sergiledik. İyi mücadele ederek hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.”