Türkgün | Basketbol | Olympiakos EuroLeague play-off’ta Real Madrid’e bir darbe daha vurdu | Maç Sonucu Olympiakos 77-71 Real Madrid

Olympiakos EuroLeague play-off’ta Real Madrid’e bir darbe daha vurdu | Maç Sonucu Olympiakos 77-71 Real Madrid

EuroLeague play-off ikinci maçında Olympiakos, evinde Real Madrid’i 77-71 mağlup etti. Yunan ekibi bu sonuçla seride 2-0 öne geçti ve Dörtlü Final için büyük avantaj yakaladı.

EuroLeague play-off ikinci maçında Olympiakos, evinde Real Madrid’i 77-71 mağlup etti. Yunan ekibi bu sonuçla seride 2-0 öne geçti ve Dörtlü Final için büyük avantaj yakaladı.

MUHABİR: Ali Öncü

Olympiakos, EuroLeague play-off serisinin ikinci maçında konuk ettiği Real Madrid’i 77-71 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti.

Maçın Özeti

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelede Real Madrid, ilk periyodu 25-15 üstün tamamladı. İkinci periyotta toparlanan Olympiakos, devreye 38-38 eşitlikle girdi. Üçüncü çeyrekte hücumda daha etkili olan ev sahibi ekip, bu bölümü 57-54 önde kapattı. Son periyotta da kontrolü bırakmayan Olympiakos, mücadeleyi 77-71 kazanarak seride farkı iki galibiyete çıkardı.

Öne Çıkan İsimler

Olympiakos’ta Aleksandar Vezenkov 22 sayı ve Evan Fournier 17 sayı ile galibiyette ön plana çıktı. Real Madrid’de ise Mario Hezonja 22 sayı ile mücadele etti ancak takım arkadaşlarından yeterli skor desteği alamadı.

EuroLeague play-offlarında ikinci maçlar tamamlandı

EuroLeague play-offlarında ikinci maçlar tamamlanırken;

  • Fenerbahçe Beko, Paris Basket karşısında 2-0 önde,
  • Anadolu Efes ise Panathinaikos AKTOR ile seride 1-1 eşit durumda bulunuyor.

Serilerin üçüncü karşılaşmaları 29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...