İsrail’in yaratık ruhlu Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile yaptığı görüşmede Holokost’a atıfta bulunarak, “Alman topraklarında, Almanlar tarafından işlenen ve bir halkın yaşayabileceği en büyük trajediyi yaşadık” demiş…
Netanyahu’nun da Almanlara “Holokost” hatırlatması yapması da Almanya’yı kendilerine köle yapma seviyesini yükseltmek adınadır. Öyle ki, Yahudilere soykırım konusunda eziklik yaşayan Almanya, Gazze’ye soykırım yaşatan İsrail’i her manada desteklemiştir. Netanyahu bunun kesintiye uğramaması adına Almanya’ya psikolojik baskı yapmaktadır.
Holokost biliyorsunuz II. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası'nın başta Yahudiler olmak üzere çeşitli gruplara uyguladığı sistematik soykırımın adıdır. Netanyahu, bir başka ülkenin Yahudilere uyguladığı soykırımın üzerinden ahkâm kesiyor ama aynı benzer soykırımı kendisi Gazze üzerinde uyguladı. Vahşetini ateşkes sonrası azaltsa da hâlâ Gazzelilere zulüm etmeye devam ediyor. Aralık ayının başında çadırda yaşayan insanları yine bombaladı. İsrail’in Gazze üzerinde tamamını işgal etme hedefini asla terk etmeyecektir. İsrail, Gazze’yi cepte görüyor. O yüzden başka ülkelere bulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yine Lübnan’ı bombaladı.
İsrail bölgede kaos, çatışma ve savaş noktasında durmayacağını Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir üzerinden “Sürpriz bir savaşa hazırlanıyoruz ve tüm cephelerde alarm durumunda olmalıyız.” şeklinde duyurdu. “Sürpriz bir savaş” ifadesiyle hangi ülkeyi kastediyorlar bilmiyoruz ama İsrail her çılgınlığı yapacak bir karakterdedir. Çünkü İsrail insanlar tarafından değil, yaratıklar tarafından yönetildiği bu süreçte tescillenmiştir.
Gazze’de soykırım yaparken, aynı günlerde İran’ı, Suriye’yi, Katar’ı, Yemen’i, Lübnan’ı, Tunus’u ABD desteğiyle bombalamış olan İsrail’in “Sürpriz bir savaş” diyerek Türkiye’yi de kastetmiş olabilir. Çünkü son dönem İsrail medyası, yorumcuları, politikacıları sürekli “Sırada Türkiye ve KKTC var” propagandası yapmaya başlamıştı.
İsrail’in Suriye’deki terör örgütü YPG’ye özel ilgisi, yaratık ruhlu Netanyahu’nun “Suriye’de biz asıl kiminle mücadele ettiğimizi biliyoruz” şeklinde Türkiye’yi işaret eden açıklaması ve ardından yine Suriye’deki gelişmeleri kastederek geçtiğimiz günlerde de “Bir güç düşüyor, diğeri yükseliyor. Kimden bahsettiğimi söylemeyeceğim, ama tahmin edebilirsiniz. Çok iyi biliyorsunuz” açıklaması yaparak Türkiye’nin Suriye üzerindeki etkisine göndermede bulunmuştu.
Almanlara “Holokost” göndermesi yapan Netanyahu’nun elinde o derece imkân olsa, dünyada kendine karşı çıkan herkese yeni bir Holokost’u yaşatmak adına gözünü dahi kırpmaz.
İsrail’in “Sürpriz bir savaş” mesajı üzerinde ciddiyetle durulmalıdır. Çünkü sapkın İsrail her türlü çılgınlığı yapabilecek karakterdedir.
Ama ataların “Eceli gelen it cami duvarına işer.” sözünü de İsrail’e yine hatırlatmakta fayda vardır.
Yorumlar
Daha fazla yorum yükle...