Yerli filmler arasında yer alan Bayi Toplantısı filmi zaman zaman ekranlara gelmeye devam ediyor. Doğu Demirkol, İbrahim Büyükak, Onur Buldu gibi tecrübeli komedyenleri bünyesinde barındıran Bayi Toplantısı filmi büyük beğeni topluyor. Filmde üç esnaf gittiği bayi toplantısında beklenmedik olaylar yaşarlar. Peki Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi? İşte cevabı... 

BAYİ TOPLANTISI KONUSU NEDİR?

 "Bayi Toplantısı", beyaz eşya işiyle uğraşan üç esnafın, gittikleri üç günlük bayi toplantısı sırasında başlarına gelen olaylar etrafında dönüyor. 

 

Namık, Adem ve Sadık Bayi Toplantısı için Anadolu’dan İstanbul‘a gelir. Hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir planın içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi türündeki yapım il olarak Konya ve İstanbul şehirlerinde çekildi. Film Yurdaeroğlu Resort otelde çekildi. Otelin ismi ise gerçek ismi değildir. 

Bayi Toplantısı

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER

Doğu Demirkol - Adem
Sacide Taşaner
Rıza Akın
Hakan Salınmış
İbrahim Büyükak - Namık
Onur Buldu - Sadık
Büşra Pekin - Övgü
Safa Sarı - Demircan
Deniz Hamzaoğlu
Çağla Demir
Zeyno Eracar
Müfit Kayacan
Tuğçe Karabayır
Gamze Karaduman

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ BİYOGRAFİSİ

Yönetmen: Bedran Güzel

Yapım Yılı: 2020 (110 dk)

Tür: Komedi

Vizyon Tarihi: 3 Temmuz 2020 Cuma

Senaryo: İbrahim Büyükak

Editör: Haber Merkezi