Mahalle halkından gelen talep üzerine Çaltıbozkır Mahallesinde bir çalışma başlattıklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ara sokak ve mahalle yollarında devam eden parke taşı döşeme ve yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ilçemize bağlı mahallelerimizde acil çözüm bekleyen sorunların çözüme kavuşturulması yönünde bir çalışma yürütüyoruz. Belediyemizin imkanlarını da göz önünde bulundurarak halkımızın sorunlarını aciliyetine göre çözüme kavuşturuyoruz. Daha önce bizlere ulaşan Çaltıbozkır mahallemizin bozulan yollarının bakım ve onarımının yapılması isteğini biz de bugün yerine getiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüme bağlı ekiplerimiz şu anda Çaltıbozkır mahallemizde parke taşı döşeme ve yeni yolların açılması ile ilgili çalışmalar yapmaktadır.

Çaltıbozkır mahallemizi ve burada yaşayan hemşehrilerimizi belediye hizmetleri ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“Mahallemizde devam eden belediye hizmetleri bizleri sevindirmiştir. Emeği geçen tüm çalışanlara ve siz değerli başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diyen mahalle halkı Başkanvekili Altunok’a memnuniyetlerini bildirdiler.

Editör: Haber Merkezi