ben bu cihana sığmazam konusu ve oyuncu kadrosu itibari ile oldukça iddialı yapımlardan biri olarak dikkat çekmektedir. Türk dizi tarihinde pek çok kaliteli yapım bulunmaktadır. Komedi, aksiyon, drama ve farklı tarzda olan bu yapımlar arasında ön plana çıkması beklenen Ben bu cihana sığmazam, hem konusu, hem de oyuncu kadrosu ile şimdiden fenomen haline geldi. Güzel Adamlar Medya şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturmaktadır. Dizinin senaristleri ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş.

Ben Bu Cihana Sığmazam Konusu

Ben bu cihana sığmazam konusu itibari ile pek çok insanın dikkatini çekecek kaliteli yerli yapımlar arasında yer almaktadır. Dizinin başrolü, köklü ve güçlü bir aileden gelmektedir. Cezayir Türk isimli bu kişi sabotaja kurban giden abisinin intikamını alır. Sonrasında da devletin ve ailesinin güvenliği için kendini öldü olarak gösterir ve yeni hayata adım atar.

Cezayir Türk, yurt dışında devam eden operasyon esnasında Firuze isimli bir doktor ile tanışır. Eşini özlemesine karşın Firuze’ye aşık olur ve aile kurar. Deşifre olduktan sonra İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Yeni ailesinin bunlardan haberi yoktur. İstanbul artık başka İstanbul’dur…

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları

Ben bu cihana Sığmazam oyuncuları, özellikle Kurtlar Vadisi dizisi ile ön plana çıkan Oktay Kaynarca’nın başı çektiği çok geniş bir kadrodan oluşuyor. Ebru Özkan, Ali Seçkiner Alıcı, Pelin Akil, Erkan Sever, Hakan Karahan, Ragıp Savaş gibi kaliteli oyuncular yapımda yer almaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Kanalda?

Ben bu Cihana sığmazam son bölüm izle için ATV ekranlarını tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda dizinin eski bölümleri ATV’nin internet sitesi üzerinden de yayınlanmaktadır. Ben bu cihana sığmazam Salı günleri saat 20:00’de sevenleri ile buluşuyor.

Editör: Haber Merkezi