Benim Adım Melek 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin hayranları bir dakika olsun ekranları başından ayrılmadan izledikleri Benim Adım Melek dizisinin bir sonraki bölümünde neler olacağını merakla bekliyor.

BENİM ADIM MELEK CANLI İZLE

BENİM ADIM MELEK 65. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Herkes Kenan'ın Vildan'a olan aşkını öğrenir. Kenan'ın bu duygularının Vildan'da da bir karşılığı olduğunu zannederler. Vildan gizli iş çevirmekle suçlanırken bulur kendini. Yaşananlardan habersiz neyin içine düştüğünü anlayamaz haldedir. Zümrüt'e de Ömer'e de anlatamaz bunu. Ömer annesinin de Kenan'a karşılık verdiğini düşünür ve bu aşkı kabullenemez. Soluğu Kenan'ın evinde alır. Halil ona yetişmeye çalışmaktadır. Halil, Ömer'e engel olabilecek mi? Yoksa Ömer, Kenan'a zarar mı verecek? Kenan'ın planları tıkır tıkır işlerken bu mektup işi de nereden çıkar? Funda'nın parmağı olduğunu anladığında ise ona da öyle bir akıl oyunu oynayacaktır ki Funda ölmekten beter olacaktır. Diğer yandan Alpay hala özgürlüğüne kavuşma hayalleri kurar. Gemiye binerek yurtdışına gitmek için denizci kıyafetlerini giymiş ölümü bekler ama haberi yoktur. Kenan, Alpay'ı öldürebilecek mi? Yoksa yakalanacak mı? Kenan'ı nasıl bir son beklemekte?

Benim Adım Melek izle

BENİM ADIM MELEK FİNAL Mİ YAPIYOR, NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Nehir Erdoğan, sanatçı Kutsi ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı TRT1 dizisi Benim Adım Melek, başarılı geçen 2 sezonun ardından final kararı aldı.

Cem Akyoldaş'ın yönettiği Benim Adım Melek dizisi, bu akşam 64. bölümü ile ekranlara gelecek ve 2 hafta sonra 66. bölümle birlikte seyircisine elveda diyecek. Gaziantep'te çekilen başarılı dizi, yeni sezonda yayın hayatına devam etmeyecek.

BENİM ADIM MELEK 64. SON BÖLÜM ÖZETİ

Defne mektupta yazanlara istinaden Vildan ile Kenan hakkında konuşmaya çalışır. Ancak sağlamda olduğunu düşündüğü mektup Şirhan konak içinde el değiştirir. Mektup şimdi, kimin elindedir? Kenan’ın Vildan’a olan aşkını Şirhanlar öğrenecek mi?

Ne Alpay’dan ne de İdris’ten haber olan Funda, Alpay’ın bütün mal varlıklarını elden çıkarmasıyla sokakta kalır.

Öfkeyle Kenan’ın kapısına dayanan Funda, alt katta kendisini öldü sanan Alpay’ın varlığından habersiz yardım ister. Kenan Alpay’a ayrı Funda’ya ayrı oynadığı oyun sonucunda istediği intikamı almak üzeredir. Ortak han sakinlerine verdiği sözü tutacak ve başlarına bela ettiği Alpay’ı yok edecektir. Kerem’in Almanya’ya gideceğini öğrenen Kenan, ona mani olmak için kendi canına rağmen planlarını hızlandırmaya karar verir.

Karadağ konakta kerem için son akşam yemeği hazırlanırken, Kenan da sabaha karşı yola çıkacağını söylediği Alpay için son yemeğini hazırlamaktadır. Alpay Funda’nın son anda ölümden kurtulduğuna inanmış, ertesi sabah hür bir insan olarak uyanacağı hayaliyle, ölümü olacak yemeğe hazırlanır…

Aylarca başka ellerde dolanan Kenan’ın yazdığı mektuplar nihayetinde sahibine ulaşır. Vildan kendisine yazılan derin aşkın cümlelerini okurken odaya giren Ömer de bu aşkın tanığı olur. Öfkeden deliye dönen Ömer Kenan’a hesap sormak için konaktan fırlar gider..

BENİM ADIM MELEK DİZİSİNDE FİNALDEN ÖNCE ANİ AYRILIK!

Benim Adım Melek dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşuyor. Dizinin finalden önceki 65. bölümünü 12 Mayıs akşamı izleyebileceksiniz. Dizinin 65. bölümüne bir ayrılık damgasını vuracak. Bugüne kadar hikayede izleyicileri sinir eden, yaptığı kötülüklerle tepki çeken Alpay karakterinin öldüğüne şahitlik edeceksiniz.

Kaan Çakır’ın muhteşem bir başarıyla canlandırdığı karakter dizinin kötü adamı olarak bugüne kadar sayısız olayda yer aldı. Çakır, öyle başarılı bir rol ortaya koydu ki, dizinin bugünlere gelmesinde de emeği büyük. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimleri buluşturan, Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek’te son 2 bölüm kaldı.

Dizinin 65. bölümünde Kenan’ın zehirleyerek, adım adım öldürdüğü Alpay’ın cesedi bulunuyor. Tüm şüpheler Kenan’ı işaret ediyor ve Kenan da ortada yok. Kadim Yaşar’ın canlandırdığı Kenan karakterinin akıbeti de merakla bekleniyor.

Melek’in eski eşi ve çocuklarının da babası olan Alpay, katil damgası yiyerek diziye veda etti. Alpay’ın ölüm haberini alan Melek de bunu çocukları Defne ile Kerem’e söylemek durumunda kalıyor.

Benim Adım Melek dizinin yeni bölümünde Kaan Çakır hikayeye finalden önce veda etmiş oldu… Dizi 19 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte , 66 haftalık serüvenini tamamlayacak ve izleyicilerine veda edecek.

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI

Taner Ölmez

Onur Tuna

Sinem Ünsal

Zerrin Tekindor

Hazal Türesan

Murat Aygen

Fırat Altunmeşe

Hakan Kurtaş

Hayal Köseoğlu

Bihter Dinçel

Ezgi Asaroğlu

Reha Özcan

Editör: Haber Merkezi