Televizyon ekranlarında yepyeni bir dizi daha başladı. 'Benim Hayatım' dizisi geçe hafta ilk bölümüyle Star TV'de seyircisiyle buluştu. Genel yönetmenliğini Onur Tan üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Orkun Çatak otururken, senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete yazıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Benim Hayatım adlı dizinin ayrıntıları merak ediliyor. Bu bağlamda, 'Benim Hayatım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Benim Hayatım ne zaman, hangi gün?' gibi sorulara yanıt aranıyor.

 

BENİM HAYATIM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Nilsu Berfin Aktaş : Hayat
Genco Özak : Ali
Koray Şahinbaş : Yadigar
Aleyna Solaker : Yasemin
Öykü Çelik : Meral
Savaş Özdemir : Ökkeş
Pelin Uluksar : Ahu
Uğur Çavuşoğlu : Yılmaz
Önder Açıkbaş : Vedat
Nilüfer Açıkalın : Şaheste
Hira Koyuncuoğlu : Pınar
Esra Ronabar : Handan
Zeynep Kumral : Zehra
Ali Burak Ceylan : Ufuk
Belgin Şimşek : Heves

BENİM HAYATIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bölümden dikkatleri üstüne çeken Benim Hayatım dizisi İstanbul'un çeşitli semt ve ilçelerinde çekiliyor.

BENİM HAYATIM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Benim Hayatım dizisinde hayatın zorluklarına karşı ailesiyle birlikte hayallerinin peşinden gitmek için İstanbul2a taşınan bir kızın hikayesi işleniyor.

2. Bölüm Konusu;

 Evlenme teklifini kabul eden Hayat, Yılmaz’ın karısından boşanacağına ihtimal vermez. Hayat, Ali’yi sevse de Yılmaz’ın şakası yoktur. Şaheste boşanmaya razı olur ve küçük bir ricada bulunur. Boşanmadan önce gençleri evlendirmek için yemekte toplanılacaktır. Daveti fırsat bilen Ökkeş yemeğe silahla katılır. Sırları ifşa etmek isteyen Yılmaz ve Ökkeş’in gerilimi masadaki herkesin hayatını alt üst edecektir.

BENİM HAYATIM DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

İlk bölümüyle 31 Ekim 2021 tarihinde ekrana gelen Benim Hayatım dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor. Dizinin yayın günü Pazar'dır. Yayın saati ise 20.00'dir

Editör: Haber Merkezi