Eski eşi tarafından yüzüne kezzap atılıp daha sonra öldürülen Bergen yeniden gündem oldu. "Acıların Kadını" lakabıyla bilinen şarkıcısı Bergen'in zorlu hayatı sinemaya aktarılıyor. Seyirciler bu projenin detaylarını sorguluyor. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Şarkıcı Bergen ne zaman ve nasıl öldü? İşte merak edilen ayrıntılar...

BERGEN FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bir süredir gündemde yer alan Bergen filminden ilk tanıtım geldi. Filmin başrolünde Bergen rolü ile Farah Zeynep Abdullah yer alıyor

Filmin vizyona gireceği tarih henüz açıklanmadı ancak kısa süre içinde izleyenlerle olması bekleniyor.

Genç yaştaki ölümü herkesi sarsan ünlü şarkıcı Bergen'in hayat hikayesi ve neden öldüğü vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

BERGEN KİMDİR, NE ZAMAN VE NEDEN ÖLDÜ?

15 Temmuz 1959'da Mersin'de doğdu. Müzik kariyerine 1982 yılında çıkardığı Şikayetim Var adlı albümü ile başladı. 31 Ekim 1982'de kocası tarafından yüzüne atılan kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti, daha sonra sol gözü görme yetisi kazandı ve sağ gözünün hasarı yüzünden saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla, bazense güneş gözlüğüyle olan imajıyla akıllarda kaldı. 1986'da yayınladığı dördüncü stüdyo albümü "Acıların Kadını"nı albümü ve kendi hayat hikayesini anlatan albümle aynı adlı filmde oynamasının ardından "Acıların Kadını" olarak anılmaya başladı.

BERGEN NE ZAMAN ÖLDÜ, MEZARI NEREDE?

1958 yılında dünyaya gelen arabesk kraliçesi Bergen, öldürüldüğü 1989 yılında 31 yaşındaydı.

Yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle 'Acıların Kadını' olarak anılan şarkıcının mezarı, Mersin'deki Asri Anıt Kabristan'ında yer almaktadır.

 

Editör: Haber Merkezi